hvordan man kan indarbejde sund kost og livsstil for at forbedre din mentale sundhed

Mange fysiske helbredsproblemer skyldes folks mentale sundhed . Psykisk syge mennesker har en tendens til at spise for meget på grund af deres problemer . Nogle lider af depression eller angst , mens andre har ekstreme PMS eller bipolar problemer . Listen er endeløs . På grund af sådanne problemer , de har tendens til at have søvnløshed , problemer med hukommelsen , og manglende koncentration

Du skal bruge: .
Bemærk problem , før det er for sent nu!.
Erkende problemet .
.
Forskning spørgsmålet og få hjælp .

 Men for startere , se om mine artikler hjælpe dig .
.


1 .
Log hvad du spiser dagligt . Gode kostvaner kan forbedre den mentale tilstand i sindet , som moodiness , umotiverede problemer med hukommelsen , og lav energi niveau . Plus , tage vitaminer, især B -vitaminer som B12 , vitamin C, D , zink , magnesium , krom , og Omega -3 .
Som mennesker alder , de har brug for mere B12 for at hjælpe dem med at forbedre deres hukommelse . C-vitamin reducerer risikoen for at få kræft samt hjælper mennesker , der er i kemoterapi for at mindske risikoen for yderligere skader .
Chromium hjælper til stabilisering af diabetiske blodsukker niveau .
Niacin hjælper med at reducere kolesterol -niveau.
Magnesium hjælper mange hjerte-kar- sygdomme og sygdomme .

2 .
Check for Homocystein . Det hjælper påvise muligheden for kardiovaskulær død i gamle mennesker , samt Alzheimers sygdom og graviditet-relaterede problemer . Folk skal sænke deres homocystein ved at tage B6 , B12 , folinsyre , og TMG eller SAM-e
3 .
Opret en daglig rutine tidsplan for at hjælpe dig slappe af, få organiseret , og få tingene færdig. Vågn op kl 6:00 , lave noget arbejde, indtil 8:00. Tag en pause med nogle yoga eller pilates . Spis en sund Veganer eller vegetarisk morgenmad . Lave en liste over alt hvad du behøver at gøre , og gøre alt på listen .
Når du får alt gjort i slutningen af dagen kan du slappe af ved at gøre det, du elsker at gøre , hvad enten det er at tage et varmt bad og lytte til din yndlingsmusik , se film på tv , læse en god bog eller et blad , svømning omgange og sidde i en jacuzzi , eller arbejder i træningscentret . Slappe af efter en lang dag med arbejde , før du får klar til seng og sove .
4 .

gang om ugen , splurge på noget , du elsker , selv om det ikke er meget sundt . Uanset om det har et glas eller to af vin med din middag , spiser dine foretrukne junk food , købe noget ekstravagant , forkæler dig selv med en hel dag på et kursted eller et andet sted du gerne vil gå , men sjældent gå, fordi det er meget dyrt . Med andre ord , leve lidt . Holde sig sund , men nyder ikke-så- sunde vaner på et minimum , uden at overdrive det .
5 .
Organiser dit liv og forenkle det . Tænk på at være alene et sted , strandede . Og en ånd synes , spørger du , at han vil give dig 3 ønsker , en mad , en supplere, og et emne til at gøre dit liv bedre , indtil du er reddet . Hvad ville du vælge at overleve ? Hvad er dine 3 vigtigste fornødenheder i livet ?
Et eksempel er multivitamin , nogle quinoa , og en udstyret badeværelse .

gode råd og advarsler


 • Analyser din situation og problemer , og skride til handling for at forbedre .
 • Dette er kun en enkel oversigt , som en skitse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.