virkningerne af kost på ADHD

ADHD --- Attention Deficit Hyperactivity Disorder --- hjemsøger den unge og gamle i hele verden . Selv om det er almindeligt behandles med receptpligtig stimulanser såsom Ritalin , Adderall og Concerta , er mange mennesker begyndt at anvende alternative metoder i kombination med medicin for yderligere at lette symptomer . Effekten af kost på ADHD er en meget omdiskuterede område i studie , men mange lider af sygdommen påstanden om, at ændre deres spisevaner er gavnligt . Ifølge ADDitudemag. com , kan simple kostændringer til at regulere sygdommen og almindelige symptomer på hyperaktivitet , impulsivitet og uopmærksomhed .

afskaffelse kur


Fjerne bestemte fødevarer fra din kost kan bidrage til at regulere symptomerne på ADHD . Dr. Benjamin Feingold i 1975 foreslog Feingold Diet , som beregnet virkningerne af kost på ADHD . Den kost elimineret visse tilsætningsstoffer menes at øge hyperaktivitet . Støtte til denne teori er blevet bakket op af American Academy of Pediatrics . Ifølge Dr. Amal Chakraburtty af WebMD. com , bør du undgå at spise røde og gule kunstige farvestoffer samt MSG , nitrit og aspartam at afgøre, om at fjerne disse tilsætningsstoffer falder hyperaktivitet .
stimulanser såsom sukker og koffein kan også øge hyperaktivitet hos dem, der lider af ADHD . Selv om forbindelsen mellem ADHD og disse produkter ikke er afgørende , at fjerne dem, kan bidrage til at regulere uorden . Mayo Clinic , at det ville være klogt at fjerne fødevarer , der indeholder sukker og drikkevarer som kaffe , sodavand og te , der indeholder koffein .

ADHD Kost Strategi


Mens fjerne fødevarer fra din kost kan være gavnligt , spise en sund kost kan også have en positiv effekt på ADHD . Chakraburtty tyder på, at en høj- protein kost forbedrer koncentrationen og giver ADHD medicin til at arbejde mere effektivt . Ifølge Dr. Richard Wurtman fra Massachusetts Institute of Technology , boost høj- protein diæter syntesen af dopamin og noradrenalin , som er ansvarlige for årvågenhed og koncentration . Spise æg , kød , bønner , nødder eller andre proteinrige fødevarer i løbet af dagen for de mest gavn , siger Chakraburtty .
Frugt og grøntsager kan også have en direkte indvirkning på ADHD . Ifølge National Resource Center på ADHD , en kost rig på komplekse kulhydrater , kan hjælpe med koncentration og søvn . Herunder en bred vifte af frugt og grøntsager i din kost på daglig basis skulle lette ADHD symptomer og forbedre den generelle sundhedstilstand.
Omega -3 fedtsyrer har også vist sig at være meget gavnligt for koncentration og hjernens funktion hos dem med ADHD , siger National Resource Center på ADHD . Omega -3 fedtsyrer stimulerer produktionen af neurotransmittere i hjernen . Fisk som laks og tun , samt olivenolie og nødder er gode kilder til omega -3 fedtsyrer .

Monitor dine symptomer


Den officielle konsensus om virkningerne af kosten på ADHD er inkonklusiv . Men sundhedseksperter anbefaler overvågning af fødevarer og kostændringer , der synes at påvirke din hyperaktivitet , impulsivitet eller uopmærksomhed . Også , uanset deres indvirkning på ADHD , og mange fødevarer, der anbefales for at kontrollere sygdommen er også til gavn for din generelle sundhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.