hvordan man bliver klar over, at fedt fri kost kan være direkte farligt

Ofte har vi både høre og læse om kost , der har tendens til at garantere os , at ved at tage del i programmet, vil vi miste X mængden af pounds over en given periode . Bestemt , vil sænke fedtindtag af enhver tendens til at mindske vægtøgning , men spørgsmålet . . . ? er denne sunde

Du skal bruge: .
Erkend , at kroppen har brug for nogle fedt , især de ret fedt


1
Vi bliver mindet af mange top ernæringseksperter , at på grund af kravene i visse vitaminer , er det deres behov for en vis grad af fedt i kosten med henblik på at omsætte dem , er det ikke klogt at gå næsten fedtfri , og især en helt fedtfri kost på grund af behovet af visse vitaminer , nemlig A , D , E og K , der kræver en vis grad af fedt for deres optagelse i den menneskelige krop og udfører deres mirakuløse funktioner . Et perfekt eksempel , hvor der er stort set ingen A-vitamin optagelse i dit system er , hvis du spiste rå , eller endog kogte gulerødder i sig selv at tænke du ville få alle de A-vitamin du har brug for den pågældende dag .
desværre fordi der er 0 gram fedt , vil den store mængde af vitamin A i gulerod ikke blive absorberet i blodet , hvorfor det er nødvendigt for at spise fødevarer , der ikke indeholder nogle fedt . På grund af dette og på grund af betydningen af disse særlige næringsstoffer i kroppen , vi individuelle fortælles af mange top ernæringseksperter bør sørge for at der er en vis grad af fedtindtag med retter, der indeholder netop disse vitaminer. I de fleste tilfælde bør der være meget lidt bekymring , medmindre en person er på en meget fedtfattig kost , og den enkelte tager kosttilskud for at kompensere for mange lav næringsstof fødevarer .

2 .
What About Nogen Over 65 Tænker på at forfølge et fedtfrit Diet ?
dem, der studerer ernæring og især forskere på området fortæller os, at personer over 65 bør være endnu mere forsigtig forsøger ekstremt lavt fedtindhold kost , da da vi ældes , Vitamin absorption normalt falder , hvilket kræver mere end MDR at opnå de nødvendige resultater . Ifølge nogle af disse top ernæringseksperter , kan det være bedre for nogle individer til at lide en anelse overvægt situation med henblik på at afbøde nogle af de konsekvens , at en mindre absorption af disse vigtige næringsstoffer kan medføre .
tre .
Kan Dette Low- fedtindtag have en effekt på vitamintilskud ?
For dem af os, der kan tage vitamintilskud , mange ernæringseksperter sige , at vi på det tidspunkt tage disse kosttilskud , vi bør sikre, at vi ledsage Vitaminer med en vis grad af fedt , eventuelt under mælk i kaffen eller te , eller bare har en lille glas mælk . Selv fedtindholdet i mælken bør overvejes . Det er blevet foreslået, at selv en 2 % mælkefedt bør være tilstrækkelig . Nu, for dem af os, der kan have en anstændig morgenmad , såsom æg , eller andet fedtindhold morgenmad , er der ikke noget problem . For dem , der måske ikke være opmærksomme på dette behov for at have nogle fedtindtag , når de tager disse bestemte vitaminer , uanset om daglige fødevarer eller kosttilskud , er det håbet, at din læge eller ernæringsekspert vil gøre dig opmærksom på dette. Problemet her er, at selv nogle læger ikke er blevet uddannet som ernæringseksperter og kan derfor ikke være klar over det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.