hvordan man kan identificere sikkerhedsrisici

Sikkerhedsrisici , enten i hjemmet eller i det offentlige, kan identificeres og korrigeres for at forebygge ulykker . Mange hverdagsting kan udgøre en potentiel risiko, især for børn , når den er installeret uforsigtigt eller forkert placeret . Sikkerhedsrisici kan involvere mange ting, herunder møbler , mad eller steder, du besøger med jævne mellemrum
1 .
Gå gennem hjemmet på udkig efter stillestående vand eller åbne beholdere med væsker indeni . Stillestående vand er en sikkerhedsrisiko for mennesker og kæledyr . Våde gulve kan føre til udskridning , og kæledyr kan indtage urent vand . Hvis den løbende væske ikke er vand , men en giftig kemisk som blegemiddel , kan det være farligt eller dødelig ved indtagelse. Børn er mest modtagelige for farerne ved stillestående vand og åbne beholdere , fordi de ikke kan anerkende faren og kan være for ung til at læse .
2 .
Undersøg dit hjem eller kontor 's røg alarm for korrekt forbindelser og opladede batterier . Røgdetektorer vil have en test knap, som du kan skubbe til at teste alarmen . Hvis der ikke alarmen lyder , når du trykker på testknappen , skal du udskifte batterierne . Hvis der stadig ingen alarm med nye , fuldt opladede batterier , så udskifte røgalarmen .

3 .
Undersøg dine tabeller , bordplader og skabe til lægemidler, der er inden for rækkevidde af små børn . Læg alle lægemidler i et kabinet , der er for høj for børn at nå , eller har en lås til at forhindre indrejse . Selv almindelig forkølelse lægemidler, der er skabt til børn , kan forårsage alvorlig skade eller død for et barn , hvis det indtages i høje doser .
4 .
Undersøg dine vinduer og vinduesrammer behandlinger for potentielle farer . Ifølge Consumer Product Safety Commission , " Siden 1980 har CPSC modtaget rapporter om flere end 200 børn, der har kvalt i vinduet-blinde ledninger ". Nogle snore har løkker i enderne , der kan kvæle et barn . Umiddelbart skære sløjfen ud for at forhindre en sådan hændelse . Kontrollér også robusthed af dine vinduer for at forhindre muligheden af en persons faldende igennem, som kan opstå , når trykket mod et vindue ikke tilstrækkeligt sikrede får ruden til at presse gennem rammen . Når et vindue er ikke sikker , hammer søm rundt om rammen og tjek caulking materiale til erosion . Hvis du er usikker på hvordan man kan gøre vinduet stramme , foretages af en professionel .
5 .

Check stikkontakter for at se, om der er en overdreven brug af forlængerledninger eller afdækket forretninger i nærheden af børn . For meget elektrisk strøm i en stik er en brandfare , fordi den nuværende kan overvælde af stikkontakten . Brug stikkontakt dækker , når en forretning er inden for rækkevidde af et lille barn.
6 .
Undersøg din gas grill til at sikre, at alle slanger er sikre , og altid vende tanken helt fra, når det ikke er i brug . Aldrig kok med en kul grill i et lukket rum , på grund af truslen om kulilteforgiftning .
7 .
Leje en elektriker til at inspicere din elektriske sikring eller afbryder boks . Mange boliger og kontorer kunne drage fordel af en enhed kaldet en bue fejl kredsløb interrupter , eller AFCI . Dette ville lukke kredsløbet for at forhindre en elektrisk brand skal der være en overbelastning . Ifølge Consumer Product Safety Commission , Elektrisk brande "årsag en anslået gennemsnitlig 910 dødsfald , næsten 7. 000 personskader og næsten 1 dollar . 7 milliarder i skader på ejendom hvert år . "

gode råd og advarsler


 • Aldrig håndtere en elektrisk sikring kasse eller afbryder boks , mens strømmen er tændt. Hvis du gør ikke har erfaring med at arbejde med elektricitet , leje en professionel til at undgå skader .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.