hvordan man rent medicinske værktøjer

Kvaliteten af en medicinsk værktøj afhænger af dens renhed . Når urensede værktøjer bruges i hjemmet , er der en risiko for overførsel af bakterier mellem familiemedlemmer. Når disse værktøjer anvendes på et hospital , kan virkningen være alvorlige og endda livstruende : ikke kun bakterier kan overføres , men blod , spyt eller andre kropsvæsker , vira og smitsomme sygdomme . Alle medicinske redskaber bør rengøres og derefter desinficeres mellem hver patient , og efter hvert brug

Du skal bruge: .
blegemiddel , sprit ( isopropylalkohol , 70 procent ) eller ethanol ( 70 procent til 95 procent ) .
Ren klude eller køkkenrulle ark .
Affaldssæk .
Gummi eller latex engangshandsker .

Vand .
Opvaskemiddel eller opvaskemiddel .
Plastbeholder ( uanset størrelse 8 ounce eller større ) .


1 .

Tag handsker for at undgå at komme i kontakt med mikrober på overfladen værktøjet . Undersøg værktøjet nøje : Hvis der synes at være noget fast til metal , skal du bruge en ren klud dyppet i varmt vand og opvaskemiddel eller sæbe til at fjerne stoffet . Hvis sagen holdt sig til værktøjet er specielt stædig til at fjerne , eller er kage på , sættetid værktøjet i 10 til 20 minutter i en vask eller bækken af varmt vand til at løsne materialet . Når løsnet , rengøre værktøjet med vand og rengøringsmiddel . Kassér alle , og alle brugte klude i affaldssæk .
2 .
Hæld 1 /4 kop gnide eller ethanol i en plastikbeholder . Dyp en ren klud i alkohol , og tør værktøjet i 30 sekunder. Kassér klud og lad værktøjet til lufttørre . Alternativt , dip en ren klud i 1 /4 kop en 1- til -100 fortyndet med vand blegemiddelopløsning og tør værktøjet som tidligere nævnt . Vær sikker på at skille sig af med alle brugte klude i affaldssæk frem for en anden trash bin i rummet .
3 .
Sæt medicinske værktøjet tilbage i sin oprindelige oplagringsstedet. Fjernes handskerne forsigtigt og kaste dem i affaldssæk .

4 .
bindes op for enden af affaldssæk at sikre, at indholdet ikke vil løber ud , og kassere i en ekstern placering , såsom en farlige materialer dunk

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig , når du arbejder med blegemiddel og alkohol : . ikke røre dine øjne , ansigt og mund , mens du arbejder .
 • Mange medicinske værktøjer har en skarpe eller spidse dele : Vær forsigtig med ikke at skære dig selv , mens håndtering af dem .
 • indtagelse af blegemiddel eller alkohol kan forårsage alvorlige interne kemiske forbrændinger .
 • Bleach spildes på beklædning vil ofte give pletter .
 • Bleach spildt på huden , kan forårsage forbrændinger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.