influenza beredskab tjekliste

Forberedelse til en omfattende influenzaudbrud kræver gruppe indsats for at forebygge afbrydelser af de offentlige tjenester . Forhåndsplanlægning er afgørende for den løbende drift af medicinske faciliteter , den offentlige sikkerhed organer , kirker og andre organisationer, der kunne blive ramt hårdt af fravær . De samme grupper skal overveje forholdsregler for at forhindre spredning af sygdom blandt personalet og offentligheden . De er afhængige af influenza beredskab checklister , der er udarbejdet på forhånd af folkesundhedskriser.

Sygehuse


Et hospital identificerer en samlet koordinator, der vil arbejde sammen med udpegede repræsentanter fra alle interne afdelinger . En plan for overvågning er udarbejdet til overvågning af patientens symptomer, så hospitalet personale vil blive advaret i øjeblikket er mistanke om udbrud . En parathed Planen omfatter isolering patienter og transport og administration vacciner , med specifikke kriterier at afgøre, hvilke patienter og medarbejdere er på en højere prioritet at få behandling. Rede Planen beskriver de nødvendige skridt i tilfælde af , at anlægget er tvunget til at stoppe optage nye patienter og giver de besøgende mulighed . On-site boliger for ansatte , behandles i tilfælde medicinsk personale er nødt til at forblive på jobbet i længere perioder .

retshåndhævelse


Politi afdelinger fokuserer deres tjeklister på at opretholde orden og forhindre personale fra eksponering . En koordinator anmeldelser beredskabet politik med afdelingen personale og folkesundhed agenturer . Checklisten identificerer kritiske tjenester , der ikke kan afbrydes, såsom 911 kommando stillinger eller vedligeholdelse af køretøjet, samt at der træffes foranstaltninger , hvis den afdeling lider en 30 til 40 procent fravær sats . Rede Udvalget strategizes måder at efterfylde politifolk , der er for syge til at arbejde . For eksempel kan en afdeling på tværs af togpersonale , midlertidigt genansætte pensionister , brug forskudt skiftehold eller etablere distancearbejde ordninger . En politi agentur har til at være parat til at forvalte menneskemængden hvis vacciner skal opbevares og distribueres under stramme sikkerhedsforanstaltninger under en pandemi . Politiet også nødt til at vide hvordan den kan bistå og håndtere specielle grupper som f. eks de hjemløse og stofmisbrugere .

Faith -Based Grupper


En religiøs organisation navne en central koordinator til at tage føringen i udarbejdelsen af en influenza beredskab tjekliste . Kirker , synagoger , moskeer og templer , hvilke ansatte og frivillige, der kunne træde til for at hjælpe i løbet af en influenza- udbrud . Hver facilitet evaluerer sin ritualer og religiøse praksisser , der kan lette en spredning af sygdom blandt sine medlemmer og bestemmer hvordan man kan mindske eksponeringen , såsom at bruge hoste etikette eller begrænse syge mennesker fra at deltage tjenester . En tro-baserede organisation beskriver de specialiserede åndelige og sociale tjenester, som vil være nødvendige i løbet af en sundhedskrise . Checklisten omfatter også samarbejde mellem trosretninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.