CPR kurser i New Hampshire

CPR står for genoplivning . Lære hvordan man gør CPR er et krav for de fleste karrierer inden for sundhedspleje og børnepasning . Ifølge American Heart Association , er der omkring en 50 procent højere overlevelsesrate for ofre , der har brug for og få CPR inden for de første 3-5 minutter efter kollapse . American Medical Association ( AMA ) påpeger, at CPR kan bruges til at opretholde blodtilførslen til hjernen og hjertet i løbet af hjertestop indtil akut responders ankommer .

New Hampshire CPR Kurser


Disse klasser på New Hampshire CPR sikkerhed tjenesteydelser er specielt beregnet til alle, der ville være den første til at reagere i en nødsituation . Det inkluderer dagpleje ansatte , sikkerhedsvagter , politibetjente , brandmænd , og enhver, der har brug CPR certificering for Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) krav . Certificeringer sidste to år, før de skal fornys . Klasse datoer og tider er på hjemmesiden , og du kan tilmelde dig online .

New Hampshire CPR
497 Hooksett Rd # 2-224
Manchester , NH 03104
603-668-5360
nhcpr. com

3:e Grad sikkerhedsløsninger


The 3rd Degree Safety Solutions organisation tilbyder tre CPR -programmer i New Hampshire . Den ene er en sundhedspleje udbyder kurset , som er omkring fire til fem timer lang. Der er en CPR og automatisk ekstern defibrillator ( AED ) klasse , som lærer eleverne , hvordan man bruger CPR på voksne , børn og spædbørn . Denne klasse er for alle , der ønsker at lære CPR . Der er også en regelmæssig CPR klasse uden AED træning .

3. grad Safety Solutions
PO Box 8031
Nashua , NH 03060
603-540-8146
3degreesafetysolutions. com

CPR for Alle


CPR for Alle tilbyder to typer af CPR klasser i New Hampshire . Den ene er en CPR for familie og venner klasser, hvor eleverne lærer at bruge CPR , hvordan man genkender tegnene på hjertestop , kvælning , hjerteanfald og slagtilfælde , og hvordan du kan forebygge Sudden Infant Death Syndrome ( SIDS ) . Kurset er tre timer lang og koster $ 45 for kurset plus $ 10 for obligatorisk læsning . Den anden klasse er designet for lægfolk redningsfolk og kaldes Heartsaver CPR Course . Det koster 50 dollars plus 13 dollars for obligatorisk læsning .

CPR for Alle
Bedford , NH 03110
603-471-7028
cprforeveryone@aol. com


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.