Hotellet badeværelse sikkerhed

Hotel badeværelser hjælpe med at holde de rejsende behageligt og samtidig være væk fra hjemmet , men der er visse sikkerhedsspørgsmål , at man må holde sig for øje . Hotel badeværelser kan være udformet forskelligt og bære apparater, vi ikke er vant til , så landmåling badeværelser for enhver potentiel sikkerhedsrisici er bydende nødvendigt ved kontrol på et hotel værelse

toiletsæder


Eftersyn af toiletsædet er vigtigt , når checker ind på et hotel værelse , da det kan bidrage til at forebygge ulykker og personskader . Kontrollere for eventuelle revner eller går i stykker på toiletsædet , da de kan klemme din øvre lår , når du sidder på toilettet . Vær omhyggelig med ikke at falde ned tungt på toilettet , da de fleste hotel badeværelser bære grundlæggende sæder , der ikke er lavet af stærke materialer . Falder tungt på en svag toiletsæde kan få det til at bryde og resultere i en skade .

glatføre


Hotel badeværelse overflader kan blive glatte når de er våde , og nogle badekar ikke kommer udstyret med skridsikre overflader . Vær forsigtig , når du bruger badekar og bruser eller træde ud på klinkegulv når det er vådt . Sørg for at du udnytte hotellets bathmats at hjælpe opsuge overskydende vand .

Når opmåling hotellets badeværelset efter check -in , tage til efterretning, at antallet af håndklæder , du får . Afgøre, om du kan få brug for mere håndklæder for at holde badeværelset tørrere og sikrere .

Badefaciliteter


De fleste hoteller tilbyder deres gæster brugen af gratis faciliteter, der inkluderer sæbe , shampoo og balsam . Før brug , kan du læse på etiketten på hver flaske eller stykke sæbe at afgøre, om du er overfølsom over for nogen af indholdsstofferne. Disse toiletartikler kan være inden for rækkevidde af børn , så sørg for at sikre dem på et sikkert sted .

Badeværelse gelændere


Dit hotel bad kan komme udstyret med bruser , badekar og toilet grab barer til at hjælpe dig bruge disse faciliteter i en mere sikker måde . Inspicere alle badeværelse grab barer og gelændere for at sikre de er forsvarligt fastgjort til væggen . Når du bruger gelændere i badeværelset sørg for at være yderst forsigtig, når løft dig ud af toilettet eller ind og ud af badekarret og bruser . Prøv ikke at sætte alle dine vægt på skinnerne , og hvis det er muligt , søge bistand fra et familiemedlem eller elskede .

renhed

Selv om de fleste hoteller har strenge standarder , når rengøring deres badeværelser , inspicere karret , toilet og vask for snavs eller skidt . Badeværelser er et populært vært for bakterier og andre bakterier , og hvis du føler at dit badeværelse kan udgøre en potentiel sundhedsrisiko , bede ledelsen at få det renset igen . Rejser med engangs sanitære klude kan give dig mulighed for at reducere eksponeringen for bakterier , der kan findes i karret , brusebad , toilet og håndvask områder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.