OSHA brandøvelse krav

Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) udvikler standarder for sikkerhed for virksomhederne at bruge når de tilrettelægger deres brandøvelse planer , herunder brandøvelser . Brandøvelser er udviklet til at praktisere evakuering procedurer, som vil blive brugt i tilfælde af en faktisk brand . Selvom OSHA ikke kræver akut brandøvelser , mange virksomheder praksis øvelser kvartalsvis , hvis ikke månedligt .

Nødplaner


Selvom OSHA ikke har en boremaskine krav , sine standarder for sikkerhed , at virksomhederne skal give alle medarbejdere med nød handlingsplaner . Disse planer giver retningslinjer for, hvordan man skal reagere og reagere på en nødsituation , som brand. Inkluderet i denne plan er en liste over de udpegede personer, der er ansvarlig for at sikre alle mennesker har forladt bygningen . En liste over , hvad førstehjælp vil blive ydet , og som vil være ansvarlig for at give det er inkluderet .

udsejlingen


Detaljerede kort beskriver alt nødudgang ruter samt hastemøde sted skal udstationeret i alle kontorer og i høj trafik områder . Disse kort skal også detalje en sekundær mødested i tilfælde det primære mødested bliver usikre . Disse personer er udpeget til at sikre fuld evakuering skal have bærbar version af disse kort .

Hvad skal man gøre efter branden Bor


OSHA ikke kræver dokumentation af brandøvelser . Men staten brand marshals kræve dokumentation af brandoevelser holdes i orden for virksomhederne at bevare deres driftstilladelse . Den person , der er udpeget til at udføre boret vil være ansvarlig for at udfylde dokumentation af boret . Mange brandvæsenet kan give en generisk form for virksomhederne at bruge , eller virksomheden kan udvikle sin egen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.