colibakterier i alt laboratorieanalyse af drikkevand

Coliforme bakterier , der findes i tarmene af varmblodede dyr , herunder mennesker , er indikatorer for vandforurening . De er generelt ikke skadelig i sig selv , men deres tilstedeværelse betyder forurening af fecal spørgsmål , som kunne indeholde andre organismer , der kan forårsage sygdomme lige fra mild diarré og kramper til nyresvigt i immunsvækkede grupper som spædbørn og ældre . Offentlige myndigheder for sundhed mandat regelmæssige afprøvning af vand , der anvendes til drikkevand og til svømning og andre fritidsaktiviteter . Der er fire godkendte laboratorieprøver for coliforme bakterier

Presence-Fravær Test


Tilstedeværelsen-fravær testen er følsom , økonomisk og effektiv , den typiske test tid er mindre end et minut for en 100- mL prøve . Men denne test ikke afgøre, hvor mange coliforme bakterier er til stede : Det betyder kun , om de er til stede . Det kan give falsk-positive resultater .

membranfilter Test


I membranfilteret testen , er vandprøven filtreres gennem en membran, der bevarer de bakterier , som derefter overføres til en vækst medium for identifikation og optælling . Denne metode er ikke nyttig i meget uklart vand , fordi de partikler forstyrre bakteriel vækst . Det kan ikke afsløre bakterier , der midlertidigt er blevet undertrykt ved chlorering men har potentiale til at ombygge .

flerrørsenheden Gæring Test


I flerrørsenheden gæring test , at vandet skal testes , er først fortyndes og derefter sætte ind i en række rør : hver tube indeholder et stof, der er specifikke for en bestemt type af coliforme bakterier . Tilstedeværelsen af bakterier forårsager en farveændring i testen medium . Kun en statistisk indikation , kaldet den mest sandsynlige antal , er mulig. Sammenlignet med membranfilteret testen , er flerrørsenheden testen mindre præcise og tager længere tid . Derfor bruges det kun, når membranfilter resultaterne er ikke pålidelig, da uklarhed , eller når bekræftelse er nødvendig .

MMO-MUG Test


Den MMO-MUG test , opkaldt efter den afsløring anvendte stoffer , blev udviklet omkring 1990 og er den seneste af de godkendte metoder . Vandprøven er udsat for MMO-MUG medium for omkring 24 timer, og hvis farven af mediet ændres til en vis skygge af gule , er coliforme bakterier bekræftes .

Love og regler

Generelt findes regler ikke tillader nogen coliforme bakterier i drikkevandet . Svømme i vand med op til omkring 70 coliforme bakterier per 100 ml er tilladt , fordi det anerkendes , at rekreative områder er også dyrelivet levesteder . Forordninger i USA overholder Clean Water Act , bekendtgjort i 1972 og ændret i 1977 . Environmental Protection Agency er den føderale agentur for drikkevand -standarder. Der er 18 nationale primære drikkevand regler . Verdenssundhedsorganisationen WHO har også udarbejdet en række retningslinjer for drikkevandskvalitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.