er kiselgur skadeligt ?

Diatoméjord er et naturligt forekommende produkt , som kan behandles i flere forskellige former for human brug . Anvendes korrekt , kan det sikkert blive brugt som et pesticid , sundhed promoter og pool filter . Vær sikker på at følge producentens anvisninger for det produkt, du vælger

Hvad er Diatoméjord


Ifølge Golden Harvest Organics . ? , diatoméjord ikke Jorden overhovedet. Det er faktisk exoskeletons af bittesmå , vandplanter ( kiselalger ), der har forstenet over tid . Disse forstenede exoskeletons udvindes , og derefter jord op for at producere et fint pulver . Den fint pulver kan yderligere behandles for at producere en krystalliseret form . Diatoméjord indeholder betydelige mængder af magnesium , silicium , calcium , natrium og jern . Spormængder af andre mineraler omfatter titan , bor , mangan og kobber .

Diatoméjord som pesticid


Golden Harvest Organics fremmer diatoméjord som en naturlig , sikker pesticid . I pulverform , bevarer støvet skarpe kanter , der skæres i insekter , der forårsager dem til at tørre ud . Når indtages af insekter , støvet laser insekter internt . Diatoméjord kan med held bruges som pesticid for insekter , herunder mider , kakerlakker , snegle , snegle , bladlus , myrer , væggelus , lopper og flåter .

Levnedsmiddelgodkendt Diatoméjord


Nogle former for kiselgur er sikker i brug i foder . LowchensAustralia. com beskriver dets bruger til at dræbe insekter og larver i foderet , samt forebygge skimmelvækst . Fordi metoden til indsats for kiselgur som pesticid ikke skader dyrs celler, det også kan bruges både på og i dyr at dræbe skadedyr organismer. Eksternt, kan diatoméjord bruges til at dræbe lopper og flåter . Til fodring af dyr såsom hunde , det dræber interne parasitter såsom orme .

Diatoméjord i Pool Filtre


Diatoméjord , der er opvarmet og kemisk behandlet tager på en krystallinsk form , der anvendes i pool filtre . PoolCenter. com beskriver de forskellige former for filtre til rådighed for svømmebassiner og satser diatoméjord filtre som mest effektivt. Disse filtre kan fælde partikler så små som 3-5 mikron .

skader på mennesker

Golden Harvest Organics , at diatoméjord pulver , der anvendes som pesticid er sikker for mennesker og andre organismer . De anbefaler dog , at brugen af en støvmaske ved anvendelsen af pulveret for at forhindre indånding . Ved indånding , kan pulveret irritere slimhinder , såsom næse og mund . LowchensAustralia. com beskriver sikker brug af kiselgur pulver både eksternt og internt hos dyr . De gør advarer om, at pulveret kan virke udtørrende på fødder og hænder af mennesker og andre dyr . De har endvidere advare om, at puljen lønklasse diatoméjord aldrig bør anvendes med dyr , da det er giftigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.