evakueringsplan for en oversvømmelse

Pludselige oversvømmelser dræber omkring 200 mennesker hvert år i USA , hvilket gør oversvømmelser den førende vejrrelaterede dødsårsag . Realiseringen af et oversvømmelse evakueringsplan for din husstand før stormen sæsonen nærmer sig , kan bidrage til at bremse disse numre ved at hjælpe dig med at få ud af skade på vej før syndfloden indtræffer

Før Storm Sæson : Emergency Kit


Saml en nødsituation kit til at tage med dig, når du evakuere . Ideelt set bør du have en derhjemme, en på arbejdet og en til din bil , men samle mindst et sæt og holde det i den placering, du oftest hyppige . Produkterne i dette kit vil hjælpe dig med at overleve , indtil du kan nå din destination , især hvis du bliver strandet . Som et minimum bør beredskabsforanstaltningerne kit inkluderer :

en tre -dages levering af nonperishable mad og vand ( en gallon af vand per person per dag) ;
en NOAA vejr radio og ekstra batterier ,
en lommelygte og ekstra batterier ;
en førstehjælp kit
en førstehjælpskasse manual
fugtig vådservietter og toiletpapir ;
kampe og en vandtæt beholder ;
en fløjte ;
ekstra tøj ;
køkkenudstyr og køkkenredskaber , såsom en dåseåbner ,
fotokopier af kreditkort og identifikation
en liste med navnene , fødselsdato , og Social Security -numre på alle i din husstand ;
kontakt information for husholdningernes arbejdspladser og skoler ;
nødstilfælde kontakt navne og telefonnumre og en ud-af-byen kontakt og telefonnumre ;
kontanter og mønter ;
receptpligtig medicin , briller , kontaktlinser løsninger , og høreapparat batterier , hvis det er nødvendigt ;
formel , bleer , flasker og sutter , hvis det er nødvendigt ;
kæledyr luftfartsselskab , hvis det er nødvendigt .

Før Storm Sæson : Planlægning


Plan og kort mindst fire flugtveje , hver i en anden retning . Giv en kopi af kort til hvert medlem af din husstand . Identificer et kvarter mødested at gå om bord fra en oversvømmelse . Også bestemme destinationen din husstand vil mødes for hver evakuering rute . Hvis du har kæledyr , identificere et hotel eller herberg , der accepterer husdyr . ( Mange krisecentre ikke . ) Andel alle disse oplysninger med hvert medlem af din husstand . FEMA tilbyder gratis tegnebogsstørrelse kort til dette formål , der findes på http://www . ready. gov /amerika /_downloads /FamEmePlan. pdf .

Før Storm


Når dårligt vejr prognose i dit område , dobbelttjekke din flugtveje til byggeprojekter og lukket eller begrænset adgang veje . Vælg en ubehæftet rute , som at evakuere . Kontroller batteridrevne poster i din nødsituation kit til at sikre udstyret fungerer , og batterierne er gode . Gennemgå din husstand evakueringsplan som en gruppe . Hvis du kan , rejser som en gruppe , men hvis du bliver separeret , vil alle vide destinationen . Sørg for at du har en fuld tank af gas i din bil . Hvis du ikke ejer en bil , så gør rejsearrangementer med venner eller kontakt din lokale regering til at lære om samfundet evakueringsplaner .

Under Storm


Hold NOAA vejr radio på til enhver tid kan modtage øjeblikkelig udsendelser vejr ure , advarsler og evakuering ordrer. Hold også dit TV indstillet på en lokal station for at få opdateringer af trafik, vejforhold og yderligere oplysninger om vejret. Så snart myndighederne for en evakuering , gå frem efter din plan .

Evakuering

Følg din evakuering rute så tæt som muligt , men hvis du kommer til et område med stillestående vand over vejen , vende rundt . Bare seks inches af stående vand kan tage dig væk fra dine fødder , og to meter vand kan feje et køretøj . Hvis vejen er lukket , skal du følge den medfølgende omkørsel . Hvis der ikke omkørsel forudsat , vende rundt og finde en alternativ rute til destinationen .

Efter stormen

Selv om stormen muligvis er afsluttet, kan det endnu ikke sikkert at vende hjem . Vent for myndighederne til at meddele, at det er sikkert at vende tilbage forinden . Husk at genpåfyldning din nødsituation kit når du kommer tilbage , så det vil være klar til næste arrangement .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.