former for god & dårlige bakterier

Når vi hører ordet " bakterier , " hvad der normalt kommer til at tænke noget beskidt-ligesom bakterier , der er skadelige for vores helbred . Little gjorde vi ved , at der er to sider af historien om disse små væsner . Bakterier er ikke kun er involveret i processer, der er dårligt for vores helbred , men de er også centrale elementer i vores immunsystem .

Lactobacillus og Bifidobacterium


Nogle bakterier er faktisk godt for mennesker . Mange typer findes ofte inde i den menneskelige fordøjelseskanal , især i tarmene . To kendte grupper af disse gode små fyre er Lactobacillus og Bifidobacterium , der primært aide fordøjelse . De hjælper nedbryde vanskelige at fordøje mad-som dem , der indeholder mælk-der ikke kan opdeles efter kroppens enzymer alene , og i den proces omdanne disse fødevarer materialer i kortkædede fedtsyrer , som er til gavn for krop . De hjælper også regulere de dårlige bakterier ved at bryde dem ned i mave- tarmkanalen , så disse skadelige bakterier som ikke vil forårsage sygdom .

Probiotika


Probiotika henvise til de gode bakterier, der er spist for at opretholde en sund mave -tarmkanal og genopbygge de gode bakterier i vores krop . De fås i yoghurt og yoghurt drikkevarer , og nu også kommer i piller og kapsler . Andre former for gode bakterier er dem , der anvendes i produktionen af fødevarer som ost og mælk .

Staphylococcus


Bad bakterier er dem , der forårsager skade på mennesker , planter og dyr . Kollektivt , de kaldes " patogener . " Staphylococcus er en af de mest udbredte grupper af patogener , fordi det skaber mange infektioner hos mennesker og dyr . Staphylococcus (almindeligvis kendt som " staph ") er altid til stede på vores hud , men når det er i stand til at få adgang til en pore eller hule gennem huden , kan det medføre forskellige hudsygdomme som bylder og bumser . Når det er i stand til at få adgang til vores blodbanen via sår eller når det indtages og vokser til et stort antal i kroppen , kan det medføre lungebetændelse , madforgiftning og toksisk shock syndrom .

Streptococcus


Streptococcus (eller " STREP " ) er igen en anden af de fremherskende sygdomsfremkaldende bakterier . Symptomer på en streptococcus infektion strækker sig fra en mindre halsbetændelse til meget alvorlige tilstande som skarlagensfeber og bakteriel endocarditis ( en tilstand som påvirker hjertemusklen ) .

Salmonella

Salmonella normalt inficerer mave- tarmkanalen , men undertiden kan også nå blodbanen og forårsage mere alvorlige infektioner . Blandt disse infektioner er madforgiftning og gastroenteritis , og en art , S. typhi , er den udløsende agens af tyfus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.