høje niveauer af pool klor

Klor har eksisteret siden det 16. århundrede og er et af de vigtigste kemikalier, der produceres i USA , ifølge Pool Center website. Høje niveauer af klor kan være brutal på din hud , hår og øjne . Lang ophøjet til dens effektivitet som en oxidativ agent , klor dræber mikroorganismer i vandforsyningen , men det kan også skade levende væv . Klor bruges i svømmehaller , fordi det kontrollerer bakterier samt alger , som gør vandet sikkert for svømning . Ekstremt høje niveauer af klor kan brænde din hals , irritere din hud og øjne og endda være dødelig , hvis de indtages , bemærker Environmental Protection Agency ( EPA ) .

Identifikation


Klor er i vandet , vi bader i derhjemme , og vandet vi drikker . Klor er et effektivt desinfektionsmiddel og lægges til den offentlige vandforsyning til at dræbe bakterier , der forårsager sygdommen . De niveauer af klor i drikkevand er meget lavere end niveauet i svømmebassiner .

Selv klor effektivt dræber bakterier og parasitter , det er en gift . Det kan angribe delikat kroppens væv , når vi optager det gennem vores hud eller ånde det . Kloraminer , der er til stede i swimming pools , der har dårligt balanceret vand , kan forårsage røde øjne . Høje niveauer af vand klor kan frigive nok gas til at forårsage åndedrætsbesvær . Når det kombineres med flygtige organiske stoffer ( VOC ) , kan klor føre til luftvejsproblemer . Når klor reagerer med ethanol , den producerer chloroform , der er kendt for sin bedøvende effekt , men det er ikke længere benyttes som anæstesi på grund af sikkerhedsspørgsmål

Kløende , Revnede ældet hud og akne


Klor kan gøre . din hud føles kløende og kan forværre hudirritationer , såsom acne , der allerede eksisterer. Overeksponering for klor i sidste ende kan medføre, at din hud til at knække og kan endda føre til eksem , ifølge Skin MD Natural . I årenes løb , kan klor skader også forårsage rynker og tidlig ældning .

Vær forsigtig


Heart foråret påpeger , at jo mere hydreret hud fra svømning eller svedtendens , jo mere klor absorberes ind i huden . Visse hudsygdomme, som eksem eller psoriasis , dermatitis eller udslæt og huden skader ( cut , sår , solskoldning ) , mindske din huds evne til at beskytte mod fremmede stoffer , såsom klor .

Moisturize ; Få en Klor filter


Sørg for at du altid fugter efter badning , brusebad eller svømning fordi klor yderst tørring , hvilket vil medføre, at din hud til at ældes hurtigere . Nogle er specielt sammensat lotion skabe en barriere og vil forhindre din hud i at optage klor . Spørg din læge om dette . Men hvis du tager varme bade eller brusebad , vil lotion ikke fungere . Den eneste måde at forhindre fuld absorption er at bruge koldt vand . Vedhæft en klor -filter til din brusehoved at reducere eksponeringen .

Absorption

Forskellige dele af kroppen absorberer klor med forskellige hastigheder . Hænder har mere af en barriere mod absorption end de panden , hovedbund , ører , armhuler , kønsdelene og underliv . Absorption gennem det genitale område anslås til 100 procent, mens optagelse gennem underarmen er 8,56 procent .

Pas på!

Hvis du er i en swimming pool med en stærk kemisk lugt , komme ud . For meget klor kan irritere dine øjne og hår samt din hud . Klor kan endda undergrave emaljen på tænderne . Den bedste og sikreste måde at tilføje den korrekte mængde klor til din pool er ved hjælp af klor tabletter eller pinde , der bidrager til klor automatisk ind poolvandet , frigiver de præcise beløb, som din pool behov, og giver kontrol , så at der ikke er


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.