mus udryddelse tips

Ifølge Center for Disease Control , mus og andre gnavere kan bære så mange som 35 forskellige sygdomme , hvilket gør dem en stor sundhedsmæssig bekymring . De kan også forårsage en masse skader ved at tygge på møbler , bøger og ledninger . Ordentlig sanitet og forsegling af små sprækker og åbninger kan bidrage til at afskrække mus , men det er svært at få alle mulige ind , fordi en mus kan komme igennem en åbning kun u00BC tommer bred . At afgøre, om du har mus , kigge efter mus ekskrementer eller tegn på reder . Støv området med talkum , vent en dag og se efter eventuelle små pote print i pulveret . Hvis du har mus , har du flere fjernelse muligheder .

Snap Fælder


Snap fælder er lavet af træ og har en metal snap bar . De dræber øjeblikkeligt , hvis musen lander på fælden korrekt . Agn en snap fælde med jordnøddesmør , bacon , frugt eller andet stof . Sted fælder i par cirka 6 til 10 meter fra hinanden . Tjek fælder daglige og flytte dem efter et par dages inaktivitet .

Glue Fælder


En lim fælde er et stykke plastic dækket med en klæbrig substans . Når en gnaver går på fælden , bliver det holdt sig til den lim . At frigive en mus fanget på en lim fælde , hæld en lille mængde madolie på fælden , så musen kan arbejde sig fri . De betragtes af nogle for at være umenneskelige , fordi de ikke dræber musen øjeblikkeligt . Også en mus i stå på en lim fælde fortsætter med at producere urin og afføring , som kan sprede sygdommen .

Live Fælder


betragtes som de mest humane , levende fælder indeholder musen , indtil boligejer frigiver det . Disse box-lignende fælder har en fjeder fælde dør, der lukker , når en gnaver ind . Dyret ikke aflives bare frigive den væk fra huset

Electronic Fælder


Disse fælder bruge en elektrisk plade , der dræber musen , når den træder på det. Nogle af disse batterier og indeholder sensorer , der registrerer tilstedeværelsen af en gnaver . De derefter frigive en høj spænding , der dræber gnaver straks .

Poison agn

De mindst giftige gift , der anvendes i lokkemad er en antikoagulant. Disse fælder anses inhumane , fordi det kan tage op til fem dage for gift til at arbejde . , Som også giver musen en chance for at skjule , før det dør , hvilket kan føre til en ubehagelig lugt . Derudover tager forsigtig med brugen af gnavere giftstoffer da de også er giftige for kæledyr og mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.