OSHA høreprøve krav

Når arbejdstagerne er udsat for høje niveauer af støj , kan permanent høretab opstår. At reducere eller eliminere tab af hørelsen , skabte Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) krav for arbejdsgiverne at have en høring bevaring programmet, som omfatter audiogram undersøgelse og overvågning , registrering og uddannelse for alle medarbejdere, der støder på et højt støjniveau på arbejdspladsen .

Nødvendig Overvågning


Ifølge OSHA , er arbejdsgiveren forpligtet til at overvåge støjniveauet eksponering på eller over 85 decibel ( dB ) over en otte-timers periode . Dette er også kendt som " tidsvægtet gennemsnit " ( TWA ) . Denne overvågning bør gennemføres af kvalificeret personale og med korrekt kalibreret instrumentering . I arbejdssituationer , hvor TWA er 85dB eller højere , skal høreværn til rådighed. Gentag overvågning er nødvendig enhver tid på arbejdspladsen ændrer sig. Yderligere overvågning kan resultere i yderligere medarbejdere , der indgår i testprogram , samt ændringer i høreværn .

Prøvningskrav


OSHA kræver, at arbejdsgiverne til at oprette og vedligeholde en audiometrisk testprogram , der omfatter " en baseline audiogram , årlige audiogrammer , uddannelse og opfølgning . " Arbejdsgiverne er forpligtet til at yde uden udgift for arbejdstageren audiometriske undersøgelser for alle ansatte , der arbejder i high-støj miljøer . Disse undersøgelser skal udføres af en kvalificeret tekniker . En baseline test giver både arbejdsgiver og arbejdstager et referencepunkt for fremtidige forsøg , mens den årlige test giver spore eventuelle høretab . Hvis en medarbejder oplever høretab , eller en "standard tærskel skift " ( STS ) , skal yderligere tages skridt til at forbedre høreværn .

Arbejdsgiver Krav Efter tests


Efter Resultaterne af medarbejdernes testning undersøges , især hvis en STS har fundet sted, skal arbejdsgiveren bestemme den bedste værnemidler , sørge for uddannelse til at bruge det og sørg for arbejdstagere korrekt bære det . Arbejdsgivere er forpligtet til at give mindst én type af øreproppen og en type af høreværn , så arbejdstagerne kan vælge en , der er mest behageligt og passer bedst . Disse høreværn er bedømt af det amerikanske National Standard Institute ( ANSI ) af, hvad der kaldes støjreduktion rating ( NRR ) . Arbejdsgivere bruger disse vurderinger til at bestemme passende anordninger
Uddannelse for ansatte omfatter forklare de potentielle virkninger af forkert eller ikke-eksisterende høreværn . hvordan man korrekt vælge , pasform og slid høreværn og betydningen af regelmæssig audiometriske undersøgelser .

Obligatorisk Test Records


Alle støj-overvågning målinger foretaget på arbejdspladsen skal registreres og vedligeholdes af arbejdsgiveren i mindst to år fra datoen for testen . Alle audiometriske testresultater om ansatte skal registreres og vedligeholdes for varigheden af en arbejdstagers beskæftigelse . Hvis nogen medarbejder viser et tab af hørelse ved opfølgende test , er arbejdsgiveren forpligtet til at registrere disse oplysninger , rådføre sig med medicinsk personale til at afgøre, om høretab var jobrelaterede , og hvis det var , registrere, hvor høreværn skal forbedres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.