OSHA og blodbårne infektioner og sygdomme

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) administrerer og håndhæver love for sikkerhed på arbejdspladsen . Disse love omfatter sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge infektioner og sygdomme forårsaget af blodbårne patogener . Blodbårne patogener er sygdomsfremkaldende organismer findes i blod og andre kropsvæsker . De kan forårsage spredning af virus såsom hepatitis B virus ( HBV ) , hepatitis C virus ( HCV ) og human immundefekt virus ( HIV ) . Blodbårne patogener kan sprede disse vira til folk at yde førstehjælp eller sundhedspleje til en skadelidt arbejdstager og til dem , der rent blod spildt fra en skade .

Hepatitis virus


Hepatitis er en virusinfektion , der påvirker leveren . Det er den hyppigste årsag til leverkræft og den vigtigste årsag til levertransplantationer . Mange mennesker med hepatitis ikke ved, at de er smittede . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , inficerer hepatitis B 43. 000 mennesker hvert år , mens hepatitis C inficerer 17. 000 mennesker . Den mest almindelige form for hepatitis er hepatitis C. omkring 3,2 millioner mennesker i USA har kronisk hepatitis C , der påvirker det meste personer født mellem 1945 og 1965 . Der er ingen vaccine mod hepatitis C. Der er en vaccine mod hepatitis B , som kan spænde fra at være en mild sygdom , der varer et par uger , at en akut kronisk sygdom der varer en levetid .

Human Immunodeficiency Virus


Den human immundefekt virus ( HIV ) kan angribe det menneskelige immunsystem og føre til erhvervet immundefekt syndrom ( AIDS ) . HIV skader kroppen ved at ødelægge blodlegemer nødvendig for at bekæmpe sygdommen. En hiv-smittet person kan sprede virus til andre gennem blod , sæd og vaginal væske . Den eneste måde at fortælle , hvis du er smittet med hiv er at blive testet . Mange mennesker har ikke nogen symptomer i årevis . CDC skønner , at omkring 56. 000 indbyggere i USA smittet med hiv i 2006 .

OSHA blodbårne Infektion forordninger


OSHA kræver arbejdspladser til at foretage ændringer i teknologi , teknisk kontrol og arbejdsmetoder for at reducere eksponeringen for blodbårne patogener . Dette omfatter brug sikrere ergonomiske værktøjer, containere til bortskaffelse af skarpe genstande , og giver handsker , sikkerhedsbriller og andet beskyttelsesudstyr . Arbejdsstederne skal tilbyde medarbejdere, der kan blive udsat for hepatitis B virus en hepatitis B vaccine . Medarbejdere , der vælger ikke at blive vaccineret , skal underskrive en hældning form . OSHA kræver arbejdspladser at tilbyde uddannelse til medarbejdere, der kunne blive udsat for blodbårne patogener . Uddannelsen omfatter særlige instruktioner , der er godkendt af Environmental Protection Agency ( EPA ) til rengøring og dekontaminering blod-dækket overflader og objekter . Arbejdsgiverne skal give personlige værnemidler , herunder handsker , ansigtsmasker , beskyttelsesbriller , forklæder og skjolde . Farvekodede eller mærkes beholdere skal gives for smittefarligt affald , som skal bortskaffes i henhold til føderale , statslige og lokale regulativer . Som den 26. maj 2010, var OSHA gennemføre en revision af blodbårne patogener standarder for at se om 1991- standarderne skal opdateres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.