OSHA udgravning uddannelse

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) definerer en udgravning som " enhver menneskeskabt cut , hulrum , trench , eller depression i jordens overflade, som dannes af jord fjernes. " OSHA 's standard for udgravning er afsnit 29 i Code of Federal Regulation ( CFR ) , del 1926 , subpart s. Formålet med denne forordning er at sikre arbejdsgivere tilbyder den rette sikkerhedsforanstaltninger , udstyr og træning for at undgå skader på arbejdsstedet . Alle medarbejdere er forpligtet til at modtage uddannelse inden for sikkerhed på emner som reaktion på hule-ins , faldende materialer , flytte udstyr og beskyttelsesudstyr .

og afstigning


Når en udgravning er fire eller flere fødder dybt , OSHA kræver metoder og afstigning skal placeres , så arbejderne vil være inden for 25 meter af dem på alle tidspunkter. Disse metoder kan tage form af udstyr såsom lejdere , ramper eller trin . Alle arbejdere er uddannet til at være opmærksomme på , hvor disse enheder er placeret , og hvordan man korrekt bruge dem .

vandopsamlingstank


En af de alvorlige farer i en udgravning er vand ophobning . Vand ikke blot kan underminere siderne , hvilket medfører en grotte -in , men hvis de får lov til at akkumulere , kan også påvirke arbejdstagernes evne til at komme ud . OSHA kræver , at vand- system til fjernelse overvåges og drives af uddannet personale .

Stabilitet af tilstødende strukturer


OSHA kræver brug af en registreret ingeniør at afgøre , om en udgravning ved siden af en bygning eller en anden struktur vil forårsage skade til strukturen , og at bestemme , hvad afstive eller anden form for støtte er nødvendig for at forebygge en hule-in. Arbejdstagere er uddannet til at genkende grotte -in farer , at evakuere og underrette sikkerhedspersonale.

Inspektioner


OSHA kræver daglig kontrol af en udgravningen af uddannet ingeniører til at lede efter potentielle farer . Hvis nogen fare er fundet , er arbejdstagerne evakueret , indtil forholdene er som sikkert . Medarbejderne er uddannet til korrekt gennemføre evakueringsplan for at undgå skader .

Udstyr Sikkerhed

Tungt udstyr der anvendes regelmæssigt på et udgravningen . Det udstyr, operatører skal uddannes til at korrekt udføre arbejde uden at forårsage en fare for andre arbejdstagere eller udstyr . Ikke-operatør arbejdstagerne er uddannet til at undgå at blive i operatørens blinde vinkel , undgå at arbejde under en belastning ( såsom en gaffel elevator) og undgå at blive i stillinger , hvor automatiseret udstyr kan medføre personskade. Gode kommunikationsevner er også vigtige . Håndsignaler , lys eller radioer bruges til at forbedre sikkerheden .

faldende genstande

Der er flere nedfaldende genstande uheld på en udgravning arbejdspladsen . På kanten af renden er normalt stakke af rør og andre bygge -og udflytning materialer . Inde i udgravningen , kan udstyr med læs af samme materialer . Arbejdstagere er uddannet til at undgå at blive i stillinger, hvor der falder materiale kan forårsage skader .

personlige værnemidler

Personlige værnemidler ( PPE ) bruges ved alle udgravninger . Hårde hatte og stål-tåede støvler oftest påkrævet. Afhængig af byggepladsen , er åndedrætsværn undertiden behov så godt. Alle arbejdstagere er uddannet hvordan man korrekt pasform , slid og vedligeholde fornødne personlige værnemidler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.