disaster recovery & risikostyring

Katastrofer vil ske, men hvornår og hvordan intense ofte ikke kan forudsiges . Risikostyring i forbindelse med katastrofer er sammensat af en cyklus af afhjælpning, beredskab , indsats og genopretning og derefter starte hele processen forfra . Recovery fra katastrofe afhænger ordentlig risikostyring og evnen til at ansætte særlige taktikker for at reducere sin påvirkning

Bekæmpelses


Risikostyring starter med processen med at identificere de potentielle risici, som en virksomhed , offentlig eller samfund kan ansigt. Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) definerer afbødning som enhver vedvarende indsats for at mindske eller fjerne risikoen for mennesker og ejendom mod farer . For eksempel reducerer græsslåning ukrudt og andre buske langs motorvejene muligheden for ud -af-kontrol skovbrande startet af forbipasserende køretøjer . Risikovurdering bør omfatte menneskeskabte og naturlige risici . Analysere mulige frekvens og mulige konsekvenser lader nødhjælp planlæggere prioritere visse risici og engagere sig i risikoreduktion . Formildende en fare reducerer omfanget af dens konsekvenser og forbedrer chancerne for inddrivelse .

Beredskab


Beredskab indebærer at få ressourcer til at håndtere den risiko-for eksempel , brandbiler designet til at slukke græs brande . Beredskab vedrører også til bestræbelserne virksomhederne gøre for at sikre drift kan fortsætte efter en fare . Techsoup. org siger, at det er vigtigt at have en plan , så at de kritiske data kan genskabes , og drift kan genoptages så hurtigt som muligt . Når data såsom finansielle oplysninger , kundekartoteker og politik og procedurer er tilbagebetalt , kan en virksomhed være i stand til at genoptage daglige forretning , selv uden en fysisk placering .

Response


svar på en katastrofe har en enorm indflydelse på inddrivelse evne en organisation eller samfund . Politikker og procedurer bliver vigtigt i denne fase , fordi handlinger af respondenter eller bestanddele er logiske og kontrolleres i stedet for kaotisk og uorganiseret .

Recovery


Ifølge SearchDisasterRecovery. com , disaster recovery er resultatet af handlinger drevet af risikostyring . Hvis risikostyring indsats for tidligt , kan faren være indeholdt og normal drift kan genoptages . Hjælpeprogrammer såsom vand og elektricitet er genoprettet, for eksempel , og nøglepersoner kan indkalde til og træffe vigtige beslutninger .

Start Igen

Læring fra katastrofen hjælper planlæggerne identificere , hvad der virkede og hvad gjorde ikke , og hvad der kan justeres til sikre, at det virker , hvis faren opstår igen . Denne fulde cyklus analyse er afgørende for at undgå at gentage fejl .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.