dot : farlige materialer forordninger

Den transport af farligt affald og materialer kan være ekstremt farligt . I USA er transporten af disse farlige kemikalier og stoffer er strengt reguleret af Department of Transportation . Håndhævelsen af disse regler varetages af en bred vifte af statslige organisationer som Federal Aviation Administration og De Forenede Staters kystvagt .

Leverandør Overholdelse


Virksomheder , der leverer transport tjenester for farligt affald har pligt til at sikre, at de har mødt nogen , og alle statslige forskrifter forud for forsendelse . Hvis flere virksomheder eller leverandører er involveret i transport processen , skal hver virksomhed sikre på at deres del af processen er i overensstemmelse med regeringens lov . Leverandører eller virksomheder , der ikke er de første til at håndtere det farlige affald er forpligtet til at kontrollere overensstemmelsen af de tidligere selskaber, hvis de føler , at sikkerheden i det farlige affald er blevet kompromitteret .

muligt at sikre overensstemmelse


Virksomheder og leverandører , der transport af farligt affald skal handle i overensstemmelse med tilladelsen , de har fået . Hvis de ikke længere opfylder kravene i deres oprindelige tilladelse , skal de indgive en fritagelse form . Personer, der ikke har været igennem den tilladelse eller fritagelse proces kan under ingen omstændigheder acceptere farligt affald i forbindelse med forsendelse .

Container Krav


Forud for overførsel af et farligt materiale , føderale lovgivning kræve, at materialet håndteres korrekt . Denne handling omfatter korrekt at klassificere , beskrive , emballering , mærkning , og mærkning af materialet . De farlige stoffer skal også være juridisk anses for at være i god stand til forsendelse . Enkeltpersoner eller virksomheder er ikke tilladt at manipulere eller ændre etiket eller skilt , der vises på et farligt materiale container . Disse etiketter og skilte er placeret på containere med den hensigt at klassificere og organisere containere . Manipulation med enhver regering , der er udstedt klassificering eller beholderen er en direkte overtrædelse af føderale bestemmelser.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.