gældende retningslinjer for CPR

I en nødsituation , kan CPR eller genoplivningsudstyr være en livreddende procedure . Brugen af CPR kan hjælpe med at holde ilt flyder til hjernen og andre vitale organer og potentielt holde en person i live for otte til 10 minutter . Selv om det anbefales , at du skal uddannes og certificeres , før der gives HLR , er det stadig vigtigt , at du er vidende om CPR i tilfælde af en nødsituation . Hvis du er utrænede , American Heart Association anbefaler dig at være forsigtig , når administration CPR og til at følge tre enkle trin .
1
Før du begynder at udføre HLR , skal du med den person at se, om han er ved bevidsthed . . Spørg eller forsigtigt ryste offeret at se, om han er lydhør . Hvis du ikke er alene , så send en individuel opfordre til 911 . Hvis du er alene , ophold ved offeret og ringe 911 , hvis det er muligt .
2 .
Det første du skal gøre er at stabilisere den person på ryggen på en flad overflade . Positionere dig ved siden af den person omkring hans skulder området . Placer den ene hånd på hans pande og den anden hånd under hagen . Forsigtigt vip hovedet tilbage og løft hagen op , åbne munden .

3 .
Check for tegn på vejrtrækning ved at placere øret over munden og lytter efter vejret . Tjek for tegn på vejrtrækning ved at lede efter stigende beslutningsforslag i brystet . Dette bør være normal vejrtrækning lyde og ikke gispende eller hiven efter vejret . Hvis du er helt utrænet i CPR , skal du ikke forsøge at gennemføre mund-til- mund og gå direkte til brystkompressioner skridt. Hvis du er uddannet , kan du begynde mund-til-mund .
fire .
Mund-til- mund er hovedsagelig , når du ånder for den enkelte , mens han er i stand til . Hold luftvejene åbne forsigtigt klemme personens næsebor og placere munden på hans . Munden skal danne en tæt forsegling med munden for at undgå luft undslippe . Giv en redning åndedrag varig et sekund og kigge efter brystet til at stige . Hvis brystet stiger , giver en anden hjælpepakke ånde . Hvis brystet ikke at stige , gentage hoved og hage tilt og derefter give en anden hjælpepakke åndedrag .
5 .

Efter administration af to redning åndedrag , gå videre til brystkompressioner . Placer hælen af en hånd i midten af brystet mellem hans brystvorter . Læg den anden hånd ovenpå og holde albuerne straight med dine skuldre centreret . Push med medium til hårdt pres med en hastighed på 100 kompressioner per minut . Efter du har givet 30 kompressioner , giver den person yderligere to redning åndedrag , at fuldføre en cyklus af CPR .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er certificeret i CPR , Du kan også ønsker at bruge en AED , eller automatisk ekstern defibrillator , hvis personen er afvisende Efter fem cyklusser af CPR . Hvis du er utrænet i CPR , skal du ikke forsøge at bruge en AED .
 • Administrationen CPR kan redde liv , men også farligt , hvis uretmæssigt henrettet . De fleste 911 operatører kan guide dig gennem proceduren, så tøv ikke med at kalde før indgift af CPR .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.