generelle krav , der skal en AHA & ACL’er instruktør

The American Heart Association ( AHA ) giver et kursus i avanceret hjerte livet support ( ACL'er ) at uddanne og certificere personer i nødsituationer , livredning teknikker for mennesker der lider et hjertestop . Instruktørerne har mandat til at opfylde visse krav, der skal ACL'er -certificeret af AHA .

Core instruktør kursus


Inden en person kan blive en ACL'er instruktør , skal den enkelte gennemføre Core Instructor Course ( CIC ) . Dette kursus kan tages online , via cd- rom fra AHA projektmappen eller i en instruktør-ledede klasseundervisning baseret kursus . Kurset omfatter undervisning på grunduddannelsen , der kræves i AHA . En person søger at tage CIC skal først gå til en AHA Training Center i området .

Avanceret Cardiac Life Support


Efter at have afsluttet CIC , kan en kandidat så meld dig til adgangskontrollister kursus for at blive certificeret i dette program . Held færdiggøre uddannelsen kræver , at en studerende : deltage i alle klasser , instruere en gruppe på holdet konceptet , foretage en ekspertvurdering af en anden studerende at bruge Megacode gennem en test af færdigheder tjekliste og held afhjælpe en anden elev .

Overvågning


instruktører , der har afsluttet både CIC og ACL'er selvfølgelig skal overvåges i klasseværelset ved en instruktør , der allerede er certificeret . Denne instruktør vil gennemføre en grundig undersøgelse i overensstemmelse med AHA standarder og vil give det sidste ord på de færdigheder og evner af instruktør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.