grønne planter for grønne bygninger

Grønne planter for grønne bygninger er ikke et nyt design idé . Arkitekter har inkluderet grønne faciliteter i bygninger i de seneste to årtier at give luftfiltrering og iltning , mens faldende carbon footprints eller varme forurening . Den grønne tag bevægelse , grøn udvendig design og grønne interiør design er alle eksempler på grønne planter til grønt byggeri design . Grønt byggeri design er udviklet for energieffektivitet , ifølge Kenneth Freeman i Ambius Universitet .

Grøn Tage


De fleste byer er næsten 10 grader varmere end omkringliggende områder . De store vidder af beton og asfalt reflekterer varme i luften omkringliggende byer i stedet for at absorbere varme den måde naturområder gør. Chicago er en af de førende grønne tag byer , og tilbyder endda grønt tag tilskud til lokale virksomheder, der ønsker at installere et grønt tag , ifølge Emily Pilloton af Inhabitat Magazine . Grønne tage anvende planter til bekæmpelse af varme og luftforurening .

Grøn udvendige design


Green udvendige design bygninger indarbejde grønne planter i ydre bygning designs at fremme øget luftfiltrering og iltning . Ifølge Bridgette Meinhold af Inhabitat Magazine , italiensk arkitekt Gaetano Pesce berømte økologisk byggeri i Osaka , Japan , blev bygget i 1993 og fik verdensomspændende anerkendelse for at integrere de oprindelige planter i flere plantageejere , der dækker bygningen facade . Pesce 's plante overvåges og vandes med en computer-styret hydroponiske rørsystem . Osaka city-udnævnte gartnere vælge og pleje af planterne.

Grøn Boligindretning


Green indretning indebærer brug af planter til at filtrere hjemme eller på kontoret luften, mens regulering temperaturer og reducere støj og energi koster ifølge Freeman . Grøn indretning handler om mere end blot at tilføje et anlæg , det indeholder planter i design og layout af alle aspekter af bygningen , herunder sub-gulv vandingsanlæg og vindue placering til at fremme vækst og vedligeholdelse af indvendige grønne områder og samtidig reducere omkostningerne af luft-condition og luftfiltrering.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.