hvad er mainstream rygning ?

Rygning er farligt at rygere , og alle dem omkring dem . Ifølge Miljøstyrelsen passiv rygning er ansvarlig for kræft , hjertesygdomme og lungesygdomme i mange ikke-rygere . Mainstream røg er røg udåndes fra en rygerlunger , og det kan give sundhedsmæssige problemer i ikke-rygere , der udsættes for det

funktioner


Mainstream røg indeholder over 4. 000 kemiske stoffer , herunder over 40 , der forårsager kræft og 200 , der er kendt giftstoffer. Passiv rygning indeholder mere tjære , nikotin , kulilte , ammoniak og kræftfremkaldende benzpyrene end røg indåndes af en ryger gennem et filter .

Effects


Udsættelse for mainstream ryge i ikke-rygere får en 20 procent højere dødelighed fra hjertesygdomme og lungekræft . Selv små mængder røg stige kolesterol , forårsage blodplader at holde sammen og hærder arterier . Tilfælde af lungekræft og andre former for kræft øges med udsættelse for passiv rygning .

barnet blev udsat


Gravide kvinder , der indånder mainstream røg har en større chance for spontan abort og dødfødsel end dem, der ikke er udsat for røg . Børn kan være født med en lavere fødselsvægt og lavere lungefunktion . Fødes af passive rygere er mere tilbøjelige til at dø af vuggedød ( SIDS ) .

eksponering hos børn


Børn udsættes for mainstream ryge have mere forkølelser , øreinfektioner og sinus infektioner end dem, der ikke er udsat for passiv røg . De er mere tilbøjelige til at udvikle lunge sygdomme som astma og lungebetændelse . Ifølge den Surgeon General , forstyrre kemikalier i passiv rygning med hjernens evne til at regulere vejrtrækning , især hos spædbørn .

Overvejelser

formålsbestemte rygning sektioner , åbne et vindue og ventilationssystemer ikke beskytter ikke -rygere mod tobaksrøg i omgivelserne . Selv kortvarig udsættelse for mainstream ryge kolliderer med hjertet , blodkar og vaskulære systemer .

Forebyggelse /Solution

Hold så langt væk fra rygere som muligt . Efterspørgslen rygerestriktioner på din arbejdsplads og ikke tillader rygning i hjemmet eller i bilen . Brug virksomheder uden rygepolitik og bruge røgfri Dagpasning og lang sigt pasningsmuligheder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.