kemisk sikkerhedsrapport tips til arbejdspladsen

Mange moderne industrier og arbejdspladser bruge kemikalier for ting så verdsligt som rengøring af vinduer og så eksotisk som fremstillingen farlige stoffer som svovlsyre . Uanset farer , altid være opmærksom på de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger og forebyggelse af ulykker .

oprydning


Afhængig af din arbejdsplads og de involverede kemiske , oprydning en spill kan være så simpelt som at tørre op efter en bankede-over vandflaske . Men mere alvorligt spild efterspørgsel mere alvorlige oprydninger . Grundlæggende oprydning kits bestående af gummihandsker , stærkt sugende puder , og en absorberende silica materiale ( selv kattegrus arbejder for mange med lav risiko, stoffer ) skal være let tilgængelige . Flere farlige stoffer vil have særlige krav, såsom begrænsning af forurenet absorberende silica , eller særlige kemikalier til stoffer som kviksølv , som regelmæssigt silica eller sand ikke kan absorbere .

Material Safety Data Sheets


Læsning en MSDS inden håndtering af en kemisk er en glimrende måde at blive fortrolig med alle dens farer og egenskaber . Sikkerhedsdatablade indeholder fare ratings til antændelighed, ætsende , reaktivitet ( et mål for hvor hurtigt og voldsomt et kemisk frigør energi i løbet af reaktioner ) og kontakt bedømmelse .

personlige værnemidler


At have den rigtige sikkerhedsudstyr er vigtigt at opretholde et sikkert arbejdsplads . Personlige værnemidler , eller PV , henviser til et stykke af redskaber eller beklædning , der anvendes til at afbøde en fare . Beskyttelsesbriller, handsker og en lab coat er standard billetpris i de fleste laboratorier , men PPE også respirator masker og ilt tanke, der anvendes i lukkede rum , eller Hazmat jakkesæt .

Brandsikkerhed


De fleste brande kan slukkes med standard kuldioxid brandslukkere . Disse er fremragende til hurtigt at afskære en brand fra den ilt den har brug for at brænde , men de vil ikke arbejde i alle tilfælde . Typisk , metal og fedt brande kræver speciel tør-pulver ildslukkere , som bruger et kemikalie pulver specielt udviklet til at dæmpe uregelmæssige kemiske reaktioner , eller brande , der ville blive forværret af vand , såsom fedt brande .

Response Plan

Response planer for en kemisk nødsituation bør altid være på plads og forstås af alle medarbejdere længe før der sker en ulykke . Alle medarbejdere skal vide hvad de skal gøre i en nødsituation , især hvis de er en del af et svar team . Andre skal vide, at de simpelthen brug evakueres og mødes på et sikkert punkt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.