mus afføring & vejrtrækningsproblemer

Mus er bærere af en dødelig respiratorisk virus kendt som hantavirus . Hantavirus --- eller hantavirus pulmonale syndrom , som det er kendt i USA --- kan udvikle sig meget hurtigt og føre til døden i løbet af uger . Den bedste forebyggelse for hantavirus er ekskl mus fra steder , hvor folk bor

Identifikation


Ifølge Vermont Department of Health , hantaviruses er en familie af flere vira findes i gnavere , hvoraf den ene var hantavirus pulmonal syndrom ( HPS ) identificeret efter et udbrud på en amerikansk indianerreservat i Four Corners region Southwest i 1993 . Sygdommen spredes af mus afføring , urin og spyt gennem en proces, der kaldes aerosolization . Hvad der begynder som influenzalignende symptomer meget hurtigt udvikler sig til respirationssvigt.

Distribution


Da det er konstateret i 1993 , er tilfælde af HPS blevet rapporteret i alle vestlige stat og et par østlige stater , selv om virus er meget mere sjældne øst for Mississippi , i henhold til Vermont Department of Health . The New York Times citerer en undersøgelse fra Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) rapporterer, at hantavirus er blevet rapporteret i 20 --- men sandsynligvis er til stede i alle --- nationalparker . Men kun to af de mere end 100 amerikanske tilfælde af sygdommen var et direkte resultat af vandreture eller camping .

Transportørerne


Den hjorte mus ( Peromyscus maniculatus ) er den primære reservoir af virus , ifølge CDC , men andre luftfartsselskaber omfatte bomuld og ris rotter i den sydøstlige del af og med hvide poter mus i det nordøstlige . Ingen kæledyr er bærere , er heller ikke husdyr eller gnavere købt fra dyrehandlere . Luftfartsselskabet selv er ikke smittet med virussen .

Symptomer


The Vermont Department of Health rapporter om, at infektioner begynder med influenzalignende symptomer , især feber og muskelsmerter , omkring en til seks uger efter eksponering . Symptomer synes at aftage i en kort periode --- en eller to dage --- men åndedrætsbesvær hurtigt følger på grund af væske fylde lungerne . Når virus udvikler sig til dette punkt , det udvikler sig hurtigt og indlæggelse er nødvendig . Der findes ingen effektiv behandling for hantavirus , ifølge New York Times , og mere end 50 procent af de rapporterede tilfælde har været fatale .

Transmission

HPS overføres til mennesker gennem kontakt med mus afføring , urin eller spyt . Ofte , folk kommer i kontakt med tørret afføring eller urin , der er inhaleret , når det tørrede materiale er forstyrret , oftest som følge af rengøring områder , hvor mus er blevet . HPS kan ikke overføres fra ét menneske til et andet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.