opnå en Kentucky fødselsattest

Der er mange grunde en person ønsker måske at opnå en fødselsattest i Kentucky . Grunde til at få en fødselsattest er mange , og spænder fra at forfølge slægtsforskning til at ansøge om et pas. Fødselsattester fra år 1911 til de nuværende er til rådighed for et gebyr . Gebyret er obligatorisk og tilbagebetalinger, der ikke gives, hvis en fødselsattest ikke kan findes . Certificerede fødselsattester er den eneste type udstedt af Kentucky kontor Vital Statistik og kan fås i en af flere måder .

måder at få en fødselsattest


1 .
Besøg Kentucky Office of Vital Statistics i Frankfurt for at få en bekræftet kopi af en fødselsattest . Kontoret er åbent mandag til fredag og dåbsattester kan rekvireres , mens du venter . Du vil blive bedt om at udfylde en ansøgning , der indeholder personens oprindelige fødenavn , fødselsdag , amt fødsel , moderens navn og faderens navn . For at være sikker på at få fødselsattest den dag , tillader masser af tid før lukning for en ekspedient til at behandle din ansøgning og foretage en søgning .
2 .
Send en udfyldt ansøgning til Kentucky kontor Vital Statistics online . Betaling kan ske via kreditkort eller check . Yderligere betaling , når du bruger denne service til at bestille en fødselsattest . For hurtigere levering er natten service til rådighed mod et ekstra gebyr , så længe fødselsattesten er til rådighed. Kontrollen bør stilles over for den Kentucky stat kasserer .

3 .
Ring til frikaldsnummeret for Kentucky kontor Vital Statistics at placere en ordre på en fødselsattest . Kreditkort og checks accepteres via telefon , og der er en ekstra afgift for at bruge denne service . Kontoret anbefaler at bruge fremskyndes kurer for sikker levering . Hvis du bruger almindelig post er der en leveringstid på syv til 10 arbejdsdage. En agent vil tage dine oplysninger og behandle din anmodning . Nummeret er 800-241-8322 .
4 .
Mail et udfyldt ansøgning til Kentucky Office of Vital Statistics . Kun checks eller postanvisninger accepteres former for betaling via mail ; ikke sende kontanter . Denne metode til at opnå et certificeret fødselsattest tager op til 30 arbejdsdage fra den poststemplet dato .

gode råd og advarsler • Tilmelding tid til nye fødsler er ti dage.
 • Ifølge statens lovgivning , kan Kentucky Office of Vital Statistics ikke udføre en søgning efter en fødselsattest eller bekræfte at man er tilgængelig uden et udfyldt ansøgningsskema og betaling .
 • Ikke-bekræftede kopier eller kopier af fødselsattester ikke er udstedt i Kentucky . Kun certificerede kopier er til rådighed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.