Almindelige sikkerhedshensyn

Ifølge National Crime viktimiseringsundersøgelsen af 2008 , 21 millioner mennesker over 12 år var ofre for kriminalitet . Halvfjerds-syv procent af disse var imod egenskaber , 23 procent var voldelig og en procent inkluderet personlig tyveri . På grund af det høje niveau af forbrydelser begået hvert år , er personlig sikkerhed et populært emne blandt amerikanerne . Vide enkle sikkerhed teknikker og forholdsregler kan hjælpe med at beskytte dig og din elskede ens chancer for at blive offer for kriminalitet

Bliv Alert


Altid være opmærksom på dine omgivelser at afgøre, hvem og hvad der er omkring dig . Når du går alene , behøver ikke lytte til musik eller tale på din mobiltelefon , da dette kan distrahere dig fra at lægge mærke hvad der foregår i din nærhed . Hvis du bemærker nogen mistænkelige eller farlig adfærd , straks forlade området og kalder det lokale politi afdeling .

høj trafik Områder


Walking i høj trafik områder vil mindske risikoen for at du bliver overfaldet . Opholder sig på mere travle gader , hvor du er i større hensyn til mennesker og køretøjer er generelt sikrere end afsondret steder . Også vælge stier, der er brede og lyse . Stier , der er foret med træer og buske lave en perfekt skjulested for hackere .

Beskyt dit hjem


Kontrol , at alle døre og vinduer har passende låse , vil medvirke til at reducere risikoen for en ubuden gæst kommer ind i dit hjem. Deadbolts , vindue stænger og alarmsystemer kan fungere som en stærkere barriere mod lov at færdes . Garageporte kan fungere som en let adgang for ubudne gæster , så hold enhver døre , der forbinder garagen til dit hjem låst på alle tidspunkter.

Beklædning


Når man føler truet eller ubehagelig , det bedste forsvar er at køre . Når du går alene , så prøv at kjole med sikkerhed for øje . Må ikke bære høje hæle , træsko eller nederdele , der gør det vanskeligt for hurtige bevægelser . Desuden kan lange stykker tøj , som tørklæder og slips , der greb af angribere , placerer dig i større fare . Prøv iført tøj , der er slidt tættere på kroppen og sko , så du kan gå hurtigt eller løbe .

Offentlig transport

Når udnytte offentlig transport , ophold opmærksom og vågen under hele turen . Sidder så tæt på føreren , som du kan og forsøge at betale med nøjagtige byttepenge . Betale en pris med større regninger kan placere dig i en højere risiko for et overfald eller røveri . Hvis du føler , at nogen er efter dig , når du får ud på dit stop , ikke går hjem . Du skal blot gå til en befolket sted og kontakte politiet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.