Hvordan er maden relateret til kemi ?

Atomer og kombinationer af atomer udgør alle stoffer , herunder mad . Kemi undersøgelser hvordan atomer interagerer med hinanden , og de ændringer , der opstår, når det sker . Når du varme mad , fryser det, bland det og gemme det , er du foretage ændringer i atomer i fødevarer , og at hele koges ned til kemi . Mad kemikere er eksperter , der studerer atomer i fødevarer , og hvordan de reagerer på forandringer

Food ændringer


Når maden er opvarmet eller frosset , atomerne i det fremskynde . Dette kan medføre en ændring i , hvordan atomerne konfigurerer selv eller sammen med andre . Creme er en væske , men når det er frosset , bliver det is . Tørstof føjet til det , ikke synker i eller flyder , de er suspenderet . Når cremen er opvarmet , at især kogning , det adskiller og danner en skimme på toppen . Kemi kan hjælpe manipulere disse ændringer , således at de opnår en bedre effekt , såsom at ændre satsen for indefrysningen at undgå store iskrystaller i is .

kvalitet og smag


kunstige smagsstoffer er kemiske forbindelser, der efterligner duften eller smag af mad . De er udledt ved hjælp af kemi , men også bruge kemi i kombination . Mad kemikere også ændre den kemiske sammensætning af visse ingredienser for at hjælpe dem med at opfylde deres formål under opbevaring og håndtering . For eksempel vil kombinationen af mælk og stivelse i buddinger separate løbet af et par dage , men ved hjælp af kemi til at ændre den stivelse hjælper med at forhindre , at opstår , hvilket øger salgbarheden og opbevaring tidspunkt for budding . Dette arbejde bidrager garanti et produkts ensartet smag og kvalitet .

Beskyttelse


Konserveringsmidler er kemikalier, som kemikere tilføje fødevarer, der uden at forandre deres smag eller konsistens , forhindre eller bremse dannelsen af mug og patogener . Forskellige konserveringsmiddel kemikalier anvendes i forskellige fødevarer , fordi de reagerer forskelligt på forskellige fødevarer , og hvert mad tiltrækker en anden type af mug eller patogen . Disse fødevarer spoilere behov for visse elementer , såsom ilt , kvælstof , fosfor og kulstof . Hvis de ikke er i stand til at trække de elementer ud af maden eller emballagen miljøet , kan de ikke trives . Kemikere også finde ud af den bedste måde at behandle en fødevare for at minimere de skadelige bakterier i det uden at ændre sin ønskelige . Pasteurisering af mælk indebærer hurtig opvarmning af mælk til meget høje temperaturer , der dræber bakterier , men ikke forårsager de proteiner i mælken til at danne blodpropper .

Emballage og forberedelse


Emballage og forberedelse materialer kan påvirke kemien i fødevarer og skabe usikre forhold . Tomater opbevares i aluminium eller opvarmet i aluminium pander årsag udvaskning af aluminium til mad . Det er ikke sikkert at forberede fødevarer undtagen æg med kobber skåle på grund af udvaskning af store mængder kobber . Fødevarer kan reagere med plast, der bruges til opbevaring og fremme udsivning af toksiner i plast . Visse fødevarer emballage anvendt til oplagring kan ikke holde op under frysning eller opvarmning . Mange emballerede fødevarer kræver, at du fjerne emballagen før mikrobølgeovn på grund af , hvordan varmen påvirker emballagen og siver giftstoffer i maden . Ændre den kemiske sammensætning af plast kan eliminere dette problem , som kan ses i mikrobølgeovn "damp " poser for nogle frosne grøntsager.

pesticider og herbicider

Pesticider og herbicider er udviklet af kemikere at dræbe skadedyr og ukrudt og samtidig forhindre skader på planter uden at efterlade giftige rester . Mange af disse kemikalier er artsspecifikke , og de arbejde for visse plantearter eller bekæmpe en bestemt insekt eller ukrudt . Dette indebærer en stor indsats ved kemikere at finde præcis den rette kombination og forholdet mellem ingredienserne til at gøre arbejdet , samtidig med at giftigheden af produktets så lavt som muligt . Produktet skal også kunne fremlægges i store mængder til en rimelig pris . Disse kemikalier kan bedrifter til at producere flere fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.