Hvorfor lære CPR ?

Genoplivningsudstyr ( CPR ) , er en livreddende teknik, der bruges på en person, der har oplevet pludselig hjertestop . CPR kombinerer mund-til -mund vejrtrækning med brystkompressioner til at opretholde blodtilførslen til hjertet og hjernen . CPR fortsættes indtil akut hjælp ankommer og et hjerte defibrillator er tilgængelig . Ifølge American Heart Association ( AHA ) , har CPR været i brug siden 1960 og er blevet godkendt af den AHA som et afgørende livreddende teknik siden 1963

Du skal bruge: .
printer.

Den hyppigste dødsårsag


Ifølge AHA , pludseligt hjertestop er den førende dødsårsag for voksne i USA . Mens millioner af mennesker er blevet trænet til at udføre hjertemassage , de fleste amerikanere ikke ved , hvordan man udfører teknikken . AHA arbejder for at øge antallet af personer uddannet i brugen af CPR med henblik på at øge antallet af pludseligt hjertestop overlevende .

Beredskab


Ifølge AHA , kan folk uddannet i CPR redde liv mennesker, der har pludseligt hjertestop uden for hospitalerne . AHA rapporterer, at der hvert år 294. 851 pludseligt hjertestop finder sted uden for hospitaler i USA, og at omkring 80 procent af alle pludselig hjertestop forekomme i ofrets hjem . Folk kan lide pludseligt hjertestop på arbejdet eller på offentlige steder . AHA rapporterer, at kun få mennesker, der har pludseligt hjertestop uden for hospitalet modtager CPR-omkring 27,4 procent-og næsten 94 procent af alle hjertestop ofre dør , før de når et sygehus

Vigtigheden af Time for Survival <. /h2 > Ifølge AHA , CPR gives umiddelbart efter hjertestop kan fordoble eller tredoble risikoen for, at en person vil overleve . For hvert minut efter hjertestop , at et offer ikke modtager CPR , er chancen for overlevelse reduceres med 7 til 10 procent . Genoplivning indsats er mere tilbøjelige til at mislykkes , hvis offeret ikke får CPR og defibrillering i de første par minutter efter pludseligt hjertestop . AHA tilskynder folk til at lære CPR fordi udfører CPR tilføjer minutter til den tidsramme , hvor en hjertestarter kan forventes at genstarte offerets hjerte .

Forebyggelse Organ Død


Den AHA understreger vigtigheden af omgående CPR for at forhindre hjernen døden. CPR kan forebygge hjernedød ved at opretholde blodtilførslen til ofrets hjerte og hjerne , men kun hvis det begynder inden for fire til seks minutter efter hjertestop . Den tid, det tager for medicinsk personale at ankomme kan være for lang til at forebygge hjernedød eller permanent organskader . Udførelse CPR indtil akut hjælpen kommer kan afgøre , om et offer overlever eller hvor godt et offer bedres .

Community Service


CPR-uddannede borgere bidrager til deres lokalsamfund ved at være i stand til at hjælpe i nødsituationer.
Pludseligt hjertestop behøver ikke at resultere i dødsfald . Hvis flere mennesker er uddannet i CPR , vil flere hjertestop ofre overleve . Akut medicinsk personale har en bedre chance for at redde liv , hvis nogen er i stand til at holde hjertestop offeret i live , indtil de ankommer på scenen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.