OSHA begrænset -space indrejse uddannelse

Begrænset-rum er behov for uddannelse primært i den maritime industri . Udformningen af et skib kræver mange rum . Mange af disse rum er under vandlinjen eller det indvendige rum . I begge tilfælde afhænger passende udveksling af frisk luft på et velfungerende ventilationssystem . Hvis ventilationen svigter , eller er overvældet af aktivitet , som maleri eller svejsning , der er forholdsregler for at forhindre skader forårsaget af giftige dampe . For at nå dette mål , Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) kræver arbejdstagere til at modtage begrænset-plads uddannelse .

Når


For at være i overensstemmelse med OSHA standarder , er uddannelsen gennemføres for alle nye medarbejdere og for alle, når arbejdet ændrer sig , som kunne indføre en fare ikke allerede er dækket i uddannelse . Disse ændringer kan være enten operationelt eller i enkelte arbejdsopgaver .

Anerkend Trange pladsforhold


OSHA definerer en begrænset plads som " et rum i lille størrelse og begrænsede adgang . . . hvilket . . . kan let skabe en farlig eksponering. " I den maritime industri , kan de fleste rum ombord skib anses lukkede rum . Arbejdstagerne skal vide, hvordan man genkender en begrænset plads .

Foregribe Farer


Foregribelse farer kan være det vigtigste skridt i forebyggelsen en skade . Uddannelse på dette område består i at være opmærksom på dine omgivelser , erkender mærkelige lugte , mærke en mangel på ventilation , blokerede nødudgange eller se røg , der ikke er svejsning-relateret .

genkende symptomer


Hoste , åndedrætsbesvær , sløret syn , brændende øjne , hovedpine og udmattelse er alle symptomer på eksponering til atmosfæren farer . Anerkende en eller alle af disse symptomer er inkluderet i uddannelsen .

Udstyr

Den mest almindelige stykke af personlige værnemidler ( PPE ) er respirator . De relevante PPE afhænger af aktiviteten finder sted i lukkede rum . Børste maleri , for eksempel , kræver kun en simpel maske . Segmenter , der indeholder giftige kemikalier kræver et fuldt indeholdt respirator systemet, herunder en bærbar lufttilførsel . Om redningsoperationer, herunder generelt en brand , er brandhæmmende gear også nødvendig. Uddannelse skal også omfatte passende pasform , brug , rengøring og vedligeholdelse af dette PV .

Evakuering

En evakuering kan bestilles af alle, der anerkender en farlig situation . En alarm lyder at signalere , at en evakuering er bestilt . Alle arbejdstagere skal uddannes til at genkende alarmen og forlade området på en ordentlig måde .

Certificering

Efter træningen er afsluttet , udstedes certifikater. De krævede oplysninger om hver uddannelse certifikat også omfatter praktikanten navn, træner navn og datoen uddannelse blev gennemført . Disse certifikater er indgivet af arbejdsgiveren og skal være tilgængelig for inspektion.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.