asfalt & beton genbrug

Asfalt er det materiale , der anvendes til at lime samlet materiale sammen i asfalt beton eller asfalt helvedesild . Beton er i det væsentlige en samlet materiale limes sammen til vejbelægninger , kantsten , støbning af fundamenter, osv. Meget af asfalt og beton i vejbane anvendes i dag bliver genanvendt materiale . Mange genanvendt veje genbruges , mens kørebanen bliver genopstået til øjeblikkelig genbrug , ifølge den californiske afdeling af ressourcer genvinding og genanvendelse ( CalRecycle )

Du skal bruge: .
printer.

Kolde In- Place Recycling


En metode til on- site kørebanen genanvendelse koldt in-place genanvendelse ( CIR ) , ifølge det amerikanske Department of Transportation ( USDOT ) . CIR fjerner , sliber og adskiller 3 til 4 inches af asfaltbeton komponenter , før du tilføjer asfalt blødgørere og remixing komponenter . Denne nye mix er så lagt over kørebanen base efterladt på stedet , komprimeret og normalt er beklædt med et tyndt lag af vej overflademateriale . CIR sparer energi og bruges , når der kun vejoverflader er beskadiget .

Hot In- Place Recycling


Et andet on-site kørebanen genanvendelse metode er hot in-place genanvendelse ( HIR ) , rapporter CalRecycle . HIR smelter og blander vejbane overflader uden at fjerne overflade . Asfalt blødgørere er tilføjet til mix i samme pass som vejbelægninger er smeltet og blandet . Overfladen er komprimeret og derefter et nyt tyndt lag af vejbanen materiale er normalt lagt over alt andet . HIR bruger mere energi end CIR , men er i bund og en overflade reparation så godt.

Full -Depth Landindvinding Recycling


Fuld tilbundsgående regenerering genanvendelse ( FRR ) fjerner hele asfaltbelægning sektion og en del af den underliggende kørebanen base , bestemmer CalRecycle . Blandingen er knust og nødvendige additiver blandes med det . Blandingen er så genanvendes til kørebanen kurset og komprimeret , før en ny vejbelægningen er lagt over det . FRR er normalt bruges, når veje anses uegnede og skal være helt refinished .

Hot Genbrug


Hot genbrug tale om transport af gamle vej overflader til asfalt og beton genvindingsanlæg. På disse anlæg , fjernes vejbelægninger smeltet og kombineret med asfalt blødgørere og nye aggregater , ifølge CalRecycle . Hot genanvendelse bruges , når vejmaterialer i eksistens er ikke en hensigtsmæssigt mix og on-site tilsætningsstoffer vil ikke skabe en acceptabel mix .

Asfalt Helvedesild

USDOT rapporter , at genvundne tagpap helvedesild er almindeligt anvendt til fremstilling af genbrugspapir vejbane overflader . Helvedesild hovedsagelig smeltet og brugt som bindemiddel som med andre asfalt til vandret aggregater . Denne genbrug af asfalt helvedesild holder tonsvis af tagdækning affald ud af den amerikanske lossepladser hvert år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.