brandsikkerhed tips til virksomheder

Du skal bruge:
obduktion resultater
. Testresultater.
Anekdotiske data .

Business ejere, ledere og arbejdstagere bør være opmærksomme på de grundlæggende brandsikkerhed principper og har en handlingsplan i tilfælde af en brand . Det amerikanske Department of Labor og de lokale håndhævelsesmyndigheder har særlige retningslinjer for at uddanne arbejdstagere om brandsikkerhed . Spørg din lokale brandvæsnet for at skræddersy disse forslag til dit lokalområde og på arbejdspladsen .

Brandsikkerhed direktør


Vælg en medarbejder til at være brandsikring direktør for din organisation. Du bør også udpege en suppleant brandsikkerhed direktør . Ifølge Seattle Brandvæsen , er en brandsikring direktør specielt vigtigt i et højhus --- en bygning , der er 75 meter over brandvæsnet access. The brandsikkerhed direktør er ansvarlig for at kontrollere en situation , der indebærer en brand , indtil brandvæsnet ankommer . Denne medarbejder skal gennemgå , master og revidere brandsikkerhed planer . Hun skal også koordinere brandøvelser og planlægge brandsikkerhed og uddannelse præsentationer for andre ansatte .

Brandslukkere


Ifølge Department of Labor , skal alle virksomheder have transportable ildslukkere . Medarbejdere skal være i stand til let finde brandslukkere . De skal være let tilgængelige og fuldt opladet til enhver tid og bør aldrig forlade deres udpegede stedet , undtagen i tilfælde af brand . Ingen medarbejder skal have for at rejse mere end 50 til 75 fod for at få adgang en ildslukker . Ildslukkere skal ligeledes regelmæssigt inspiceres .

evakueringsplaner


evakueringsplaner vil variere afhængigt af den type forretninger , og hvor mange mennesker vil være nødvendigt at blive evakueret . Evakueringsveje bør omfatte flugtveje og alternative flugtveje til alle rum . Evakueringsplaner bør også angive, hvilke medarbejdere er ansvarlige for at udføre særlige opgaver og en konkret procedure for indberetning en ild til brandvæsnet . Medarbejdere bør også være opmærksomme på procedurerne for den regnskabsmæssige behandling af alle nuværende ansatte . Gulvet Planen bør indeholde følgende oplysninger : udgange , hvor man kan samle , primære og alternative evakueringsveje , hvor man kan gå i dækning , placering af brandalarmer og ildslukkere , og placeringen af brandalarmen kontrol .

Brandøvelser


Selv hvis brandøvelser er ikke påkrævet i dit område , anbefaler Seattle Fire Department afholdelsen af regelmæssige øvelser , både anmeldte og uanmeldte . Opfordre alle bygning beboerne til at deltage og opretholde registreringer af øvelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.