brug af kromatografi & elektroforese

Kromatografi er en proces , hvor en flydende eller gasformigt blanding er opdelt i komponenter som følge af differentieret fordeling af opløste stoffer , mens de flyder rundt eller over en stationær flydende eller fast fase . Kromatografi er flittigt brugt i toksikologi at udskille og identificere misbrugsstoffer . Elektroforese er flytning af suspenderede partikler gennem et medie som papir eller gel under påvirkning af en elektromotorisk kraft, der påføres elektroder i kontakt med suspensionen . Mikrobiologer bruger ofte elektroforese til at adskille og arrangere nukleinsyrer , i. . e. , DNA og RNA , efter størrelse

Adskillelse af blandinger ved benyttelse af Kromatografi


Chromatografi bruges til at adskille en blanding . En blanding har to faser . Stationær fase er den faste fase , hvor produktet udsættes for adskillelse er placeret . I den mobile fase gas anvendt til adskillelsen er lavet til at passere over produktet opbevares i den stationære fase . Gas er mediet, der bruges i den mobile fase ved transport af blandingen for adskillelse . Blandingen kan adskilles anvendes på den stationære fase i chromatografikarret processen .

Adskillelse af blandinger ved benyttelse af elektroforese


Elektroforese er den proces, hvor en elektrisk spændingsgradient anvendes på tværs af den stationære fase . I elektroforese også er der to faser-stationære og mobile . Syrer og baser anvendes som den mobile fase medium , der understøtter i transport af blandingen kan adskilles . I denne proces blanding separation , er blandingen anvendes på midten af den stationære fase . Under denne proces , anvendte komponenter udsat for adskillelse bevæge sig i retning enten negativ eller positiv elektroder , afhængigt af afgift .

Anvendelse af kromatografi


Chromatografi bliver brugt til at foretage analyser inden for lægemidler til at bestemme den nøjagtige mængde af kemikalier i medicin eller tabletter er fremstillet som en prøveudtagning proces . Kromatografi er meget anvendt på hospitaler til at kontrollere eller spore alkohol i blodet hos en patient . Også denne type behandling hjælper med at studere niveauet af blod i en patients krop . Dette sikrer en bedre behandling for patienten .

Crime Investigation


Chromatografi er en eksklusiv metode , der anvendes til at identificere prøver, der er fremstillet ved stikprøver gruppe fra den kriminelle stedet . Sammenligning processen er færdig med at bruge alle de modtagne prøver fra forbrydelsen stedet for at opdage den person , der er involveret i forbrydelsen . Denne proces af kromatografi er også ansat til at kontrollere for urenheder i vandet . Der findes forskellige typer af kromatografi processer til at kontrollere urenheder , såsom papirchromatografi .

Anvendelse af elektroforese

Elektroforese er involveret i separation aktion af proteiner , både endimensional og to-dimensionelle . Endimensionale handling understøtter protein og nukleinsyre adskillelse . To-dimensionelle teknik bruges til DNA fingeraftryk . Elektroforese bruges også til at indføre kemikalier i den voksende embryo af en kylling . Der findes forskellige typer af elektroforese teknikker , såsom gel elektroforese og DNA gelelektroforese , for sådanne ansøgninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.