caresource tilskud

CareSource , en non-profit forvaltes pleje selskab baseret i Dayton , Ohio , har til formål at opfylde behov for sundhedspleje i underforsynede . CareSource sponsorer en fond , der dispenserer tilskud til formål at støtte innovative løsninger til forbedring af sundhedsresultater i underforsynede . CareSource tilbyder to former for tilskud-lydhør og underskrift . Responsive tilskud belønning moderate mængder i målrettede brug områder . Underskrift tilskud giver omfattende støtte i endnu flere specfically målrettet brug områder . Non- profit organisationer i Ohio og dele af Michigan er berettiget til støtte . Grant anmeldelser forekomme kvartalsvis og dækker en etårig finansiering periode .

Børns Sundhed


CareSource provides lydhør tilskud i børns sundhed . Acceptable give forslag gennemføre programmer , der vedrører og skabe nye løsninger på kritiske sundhedsmæssige tendenser , børn i fattigdom , og adgang til behandling . Disse tilskud er åbne for ansøgere fra dele af Michigan og Ohio . En komplet liste over Michigan amter fra , hvilke forslag der kommer , kan findes på lydhør tilskud del af caresource . com .

Krise Støtte til Kvinder Børn


CareSource uddeler lydhør tilskud til forslag, der vedrører krise støtte til kvinder og børn . Det er interesseret i at modtage forslag, foreslå bæredygtige løsninger til håndtering af vold i hjemmet , børnemishandling og hjemløshed . Ohio non-profit organisationer er berettigede til finansiering

Specialundervisning populationer


CareSource tilbyder lydhøre tilskud til ikke-profit organisation, der foreslår programmet interventioner for særlige behov befolkningsgrupper-de ældre eller personer med fysiske handicap . Ohio non-profit organisationer er berettigede til finansiering .

Barndom fedme


CareSource tilbyder signatur tilskud til ikke-profit organisationer foreslår forskning beskæftiger sig med fedme blandt børn . I Ohio er næsten 12 procent af lavindkomst- børn under 5 overvægt . CareSource er på udkig efter bæredygtige løsninger til at reducere dette antal . Ohio non-profit organisationer er berettigede til finansiering .

Spørgsmål af underforsikret i Montgomery County , Ohio

CareSource søger at yde signatur tilskud til Ohio non-profit organisationer , der foreslår for at løse det specifikke behov i underforsikret i Montgomery County , Ohio . Næsten 60. 000 af sine indbyggere har sygeforsikring . Med tilskud , CareSource håber at kickstarte programmer, der kan komme op med løsninger til at sænke antallet af underforsikret . Ohio non-profit organisationerne, som betjener Montgomery County befolkningen er støtteberettigede.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.