chlordioxid & Herxheimer reaktion på kræft

Chlordioxid yder beskyttelse mod en bred vifte af mikroorganismer , og dermed holde os sikkert fra mange sygdomme . Chlordioxid er beskæftiget i forskellige behandlingsformer til at bekæmpe kroniske infektioner . Generelt hjælper det os med at blive raske ved at fastholde vores generelle trivsel . Det bruges også til behandling af Lyme sygdom og kræft . Selv om overforbrug kan medføre problemer , og du bør konsultere din læge for retninger , er det generelt betragtes som en meget sikker løsning

chlordioxid


chlordioxid anvendes bredt til behandling af cancer -relaterede spørgsmål-mere præcist , i tilfælde, hvor hud eller blødt væv er påvirket af kræft . De fleste læger foretrækker at administrere chlordioxid som en first-line desinfektionsmiddel i behandling kræft sår . Chlordioxid detoxifies mange bakterier , vira , protozoer og svampe . Det besidder en kraftfuld antiseptisk ejendom . Desuden var dens anvendelse er meget sikker og chancerne for hudreaktion eller irritation er ubetydelig .

Yderligere anvendelse af chlordioxid


chlordioxid administreres ikke blot at kræft sår , men det er også brugt i behandling af aids og andre sygdomme , hvor antisepsis er påkrævet . Orme , såsom tape orme eller ring orme oprette bløddelsinfektioner og i disse tilfælde også chlordioxid viser meget stærke og beskyttende foranstaltninger. Derudover kan samme tungmetaller udhule det bløde væv fra forskellige organer. Også her brug af chlordioxid kan styre skaden .

virkningsmekanismen af chlordioxid


chlordioxid er meget kraftfuld , og den dækker et bredt spektrum af mikroorganismer . Det fungerer som blegemiddel for huden og blødt væv i gradvist ophæve patogener . Anvendelsen er aktuelt og effekten på den inficerede væv er langtidsholdbare . Det er ikke muligt patogener at indgive i det inficerede område . Det fungerer også som en delvis astringerende , hvorved mikroorganismer fjernes fra vævet .

Herxheimer Reaktion Cancer


Karl Herxheimer var en tysk læge , der bemærkede en særlig reaktion på huden og bløddele hos kræftpatienter . I denne reaktion , var den væsentligste årsag fast besluttet på at dæmme op fra en gruppe af bakterier kaldet Treponema . Treponema primært forårsager syfilis . Hos cancerpatienter , påvirker denne reaktion i huden væv eller endog nervevæv . Den bløde væv vise rødlig farve og gradvist svulmer , ledsaget af kløe og en brændende fornemmelse . Det producerer en allergisk reaktion hos patienter . Kræftpatienter med syfilis infektion er i høj-risiko gruppen. Syfilis kan ikke altid vise en regulær tilstand, men kan opholde sig i en sovende tilstand i kroppen .

Effektiviteten af chlordioxid i Herxheimer Reaction

chlordioxid er en vigtig agent i bekæmpelsen af kræft . Med at kontrollere Herxheimer reaktion , giver anvendelse af chlordioxid effektiv dækning og mange læger bruger chlordioxid terapi for "first-line desinfektion . Stoffet er generelt bruges som en co-terapi sammen med en specifik anticancer regime .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.