den canadiske sygeplejersker foreningens etiske regler for sygeplejersker

I Canada er registreret sygeplejersker underlagt et sæt af regler og regler fastsat af Den canadiske Nurses Association . Code of Ethics er en retningslinje for at hjælpe sygeplejersker på alle niveauer beskæftiger sig med etisk udfordrende situationer . Kodeksen overordnede målsætning hedder , " The Canadian Nurses Association 's etiske kodeks for sygeplejersker er en redegørelse for etiske værdier sygeplejersker og sygeplejerskers forpligtelser til personer med sundhedspleje behov og personer, som modtager pleje . "

Du skal bruge:
Træ byggematerialer .
Armeringsjern .
Letvægtsstål .

Funktion


Det etiske kodeks er udviklet af sygeplejersker for sygeplejersker , og det anvendes i forbindelse med de faglige standarder , love og regler . Kodeksen , at dens formål , " tjener som et fundament for sygeplejersker ' etisk praksis . " Det er også bruges som et redskab til sygeplejersker til at evaluere sig selv såvel som deres jævnaldrende . De kan give feedback til hinanden , hvor det er nødvendigt , så godt.

Ansvarlighed


Da sygeplejersker er en del af en selvregulerende erhverv , hvis de ikke overholder den primære sygepleje værdier under den etiske kodeks , de vil være ansvarlige over for deres styrende organ . De er forpligtet til at praktisere med ærlighed og inden for de begrænsninger af deres kompetence. Deres egnethed til praksis skal også fastholdes , og de skal være i stand til at betjene en kompetent på alle tidspunkter. Sygeplejersker skal identificere eventuelle interessekonflikter klart repræsentere sig selv med hensyn til deres navn , rolle og titel og være opmærksom på eventuelle kolleger , der ikke er i stand til at opfylde deres opgaver. Endelig skal de deler deres viden , mentorskab og feedback med potentielle studerende , kolleger , studerende sygeplejersker og andre sundhedspersoner .

Åbenhed


Når sygeplejersker giver ærlig information til personer, der søger lægehjælp, vil disse personer være i stand til at træffe passende beslutninger på vegne af sig selv og deres familier . Dette vil have positive effekter på alle . Sygeplejersker er forpligtet til at oplyse , hvis nogen ikke overholder værdighed af de personer i deres varetægt og skal vedligeholde faggrænser med hensyn til enkeltpersoner i deres varetægt .

primære værdier


Sygeplejersker skal være kompetente , viser medfølelse og give sikker og etisk forsigtig , når der beskæftiger sig med individer . De skal arbejde med disse personer til at hjælpe dem med at nå det højest mulige niveau af omsorg og være ærlige , når de leverer oplysninger, så de kan træffe informerede beslutninger for dem selv og deres familier . Sygeplejersker skal føle , at i henhold til privatliv og fortrolighed Act , alle oplysninger, de giver , vil blive holdt fortroligt .

Fordele

Sygeplejersker forstå den fordel, at være medlem af en selvregulerende erhverv og har et direkte ansvar for sygepleje krop . Det etiske kodeks tillader, at andre sundhedspersoner og offentligheden til at være opmærksomme på det ansvar , at alle sygeplejersker er forpligtet til at opfylde som led i deres erhverv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.