dobbelt lanyard sikkerhed

Centers for Disease Control ( CDC ) , sammenholdt med det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) , rapporter 540 dødsfald om året i perioden 1980 til 1994 . Disse tal omfatter arbejdere fra alle typer af industrier. Hændelser spænder fra fald fra en stige , mens skiftende en pære til fald fra store højder over jorden , såsom fra en radiomast . Arbejdsgiverne er ansvarlige for markedsføringen sikkerhedsforanstaltninger på plads . Sikkerhed Liner hjælpe med at forhindre skader og dødsfald .

Dobbelt Rem Safety System


Et dobbelt rem er en del af en faldsikringssystemet. Systemet består af en sikkerhedssele , at arbejdstageren bærer . I det dobbelte lanyard systemet , er to nøglesnore ( sikkerhed linjer ) hooked , separat , for arbejdstageren . En række af kroge , forstærkede snøreringe , ankre og sikkerhed løslade låse bruges også .

I en dobbeltblind lanyard en lanyard ( sikkerhedsline ) vil indeholde en støddæmper beliggende mod bunden af den frie ende af sikkerhed linje . Den ende af linjen er gevind gennem en tre-bar dias , så forbundet til sikkerhedsline . Baren slide giver nok modstand til en hurtigt glidende line, så arbejdstageren ikke kaster med en høj hastighed i tilfælde af et fald .

Begge Liner er forankret sikkert til en solid genstand , der kan tåle vægten , der beregnes af den afstand, en arbejdstager kan falde og vægten af arbejderen med alle hans tilkoblet udstyr .

forordninger


Standarder er fastsat af OSHA og andre reguleringsorganer at beskytte arbejdstagere mod at blive såret i tilfælde af fald fra en farlig højde på jobbet .

Enhver arbejdstager, der er i fare for at falde mere end 6 meter skal bære beskyttelse , der er rigget til at stoppe faldet og at forhindre skade under eller på virkningen af de faldende . Den maksimale arrestere kraft på arbejdstageren er begrænset , samt hastigheden af faldet.

Den dobbelte lanyard system , når de er forbundet og drives korrekt , opfylder disse standarder , at det giver to separate sikkerhed linjer . Hvis én linje skulle svigte , arbejdstageren er beskyttelsen af den anden lanyard .

Før brug


Medarbejdere bør aldrig arbejde på et job eller med udstyr , som de ikke har været uddannet .

Undersøg hele længden og omkreds af begge linjer i den dobbelte lanyard systemet . Hold øje med samlinger , nedskæringer og tegn på opslidende. Kontroller snaps , krog og øjne og støddæmperen vedhæftede filer .

sikker brug


Hook op korrekt i det dobbelte lanyard systemet . Check for forhindringer i rækken af en potentiel fald . Anchor kroge til et punkt , der vil medføre mindst afstand af frit fald . Bekræfte , at alle kroge er sikkert låst .

Brug dobbelt rem system til kun én person , og kun bruge dem til formål, som systemet var designet

Watcher

Sørg en kompetent uddannet person på stedet . Denne person fungerer som en " iagttager "og skal være parat til at handle hurtigt , hvis arbejdstageren falder og skal reddes og frigivet fra det dobbelte lanyard systemet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.