energibesparende elpærer & anfald

Energibesparende elpærer er ved at erstatte glødepærer til at hjælpe lyse værelser med langt mindre påkrævet elektricitet. Nogle energibesparende udskiftninger , såsom lysdioder , har meget få hede bekymringer og er ikke forbundet med kramper . Andre , såsom den fælles fluorescerende pære , nogle gange kan have farlige og uventede bivirkninger , såsom udløse anfald hos nogle mennesker

Fluorescents


Fluorescerende lys er den mest almindelige alternativ til elpærer . De er fyldt med en gas , som reagerer på en elektrisk strøm og frigiver energi , en proces , der fylder en speciel belægning på indersiden af pærer med energi . Belægningen frigiver denne energi som lys . Den fluorescerende lys ballast administrerer den nuværende , sikre, at den har den rette spænding og cykler gennem pæren på den rigtige hastighed .

Fluorescerende Flicker


Med nogle lysstofrør , især dem , der cykler på 60 hertz , hver enkelt cyklus producerer en energi bølge , der får pæren til at gløde . Disse separate kredsløb ikke altid løbe sammen , og kan ofte opfattes af det menneskelige øje . Det ligner en flimrende pære , men effekten er en naturlig del af fluorescerende processen .

Flicker Problemer


Disse lys flimrer kan være distraherende , og i nogle mennesker, som de kan forårsage flere sundhedsproblemer. Migræne er en af de mest almindelige bivirkninger , da det flimrende kan være vanskeligt for øjnene hele tiden at tilpasse sig . Pærerne er også blevet kendt for at inducere kramper

Beslaglæggelse Sandsynligheden


Ikke alle er modtagelige for anfald fra lysstofrør-. det er kun flimmer , der forårsager anfald , så kun dem, der er disponeret for krampeanfald i den første sted lider af dem . Kramper forekommer ikke hos dem, der ikke er epileptikere eller ikke lider af en lignende tilstand .

Nyere Fluorescents

Nyere fluorescerende lys cyklus på 120 hertz , dobbelt hastighed 60 hertz versioner . Dette gør enhver flimmer så hurtigt , at det ikke kan iagttages af det menneskelige øje , og i høj grad reducerer migræne og beslaglæggelse muligheder . Disse nyere lysstofrør anvender elektroniske forkoblinger i stedet for de ældre magnetiske ballaster , og de elektroniske kredsløb kan skabe en stabil strøm af elektricitet på et langt højere frekvens .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.