flydende klor oplysninger

Flydende klor er et stof, som anvendes i industrien og til stede i visse rengøringsmidler såsom desinficerende midler og blegemidler . Klorgas er typisk tryk og afkølet , omdanne den til flydende klor , så det kan sendes og lagres . Hvis flydende klor frigives til atmosfæren, det hurtigt bliver til en gas, som kan spredes hurtigt

Du skal bruge: .
Obduktion resultater
Testresultater.
Anekdotiske data .

Identifikation


Flydende klor er en rav-gul farvet væske og har en skarp , omrøring lugt . Det er 1,5 gange tungere end vand og er normalt produceret af boblende chlorgas via en opløsning af kaustisk soda . Denne operation giver en gullig væske med en 15 procent koncentration af de disponible flydende klor .

Betydning


Flydende klor er ofte brugt til rensning af drikkevand via rensning af brønde eller vand -systemer . Ifølge en NTP Study Report, er typiske fortyndingsforhold cirka 1 liter af et indenlandsk blegning produkt pr 4. 000 liter vand . Det er også blevet anvendt i papirmassen og tekstilindustrien som et kraftigt blegemiddel . Det kan også bruges som en base kemiske at støtte med produktion af syntetisk gummi , PVC , forskellige pesticider og insekticider og i produktionen af lægemidler .

funktioner


I sin husholdning form , er flydende klor ofte brugt som en base ingrediens i blegemidler til fjerner genstridige pletter fra tøj , selv om det kan forårsage skade på økologiske fibre, såsom bomuld på grund af sin styrke . En svag fortynding af blegemiddel i vand (ca. 25 procent ) er også effektive til rengøring overflader og effektivt dræbe bakterier .

Sikkerhed


Der har været en vis bekymring , at chlorering af drikkevand kan producere trihalomethaner , der er økologisk producerede stoffer , der mistænkes for at være forbundet med fremkomsten af visse kræftformer hos mennesker . Visse flygtige forbindelser menes at være frigivet i løbet af generel rengøring af overflader ved hjælp af husholdningernes blegemidler , der indeholder flydende klor . Ifølge en undersøgelse foretaget af Institut for Miljøteknologi ved Dokuz Eylul University i Tyrkiet i 2008, røg produceret gennem rengøring , specielt i et lukket boligområde , kan forårsage kræftfremkaldende røg til at blive frigivet . Brugen af klor desinfektionsmidler i husholdningernes vandforsyning er udbredt , men der stadig så lille foranstaltninger af skadelige biprodukter såsom chloroform produceres af processen for kloring .

Opbevaring

Flydende klor er normalt omhyggeligt føres ind lagertanke . Det kan derefter blive lastet på tankskibe rejser ad landevej ved brug af pumper eller på godstog . Flydende klor skal opbevares i et tørt og tilstrækkeligt ventileret område og bør holdes fri for enhver væsentlig eksterne varmekilder .

Risici

Der har været en vis bekymring , at chlorering af drikkevand kan producere trihalomethaner , der er økologisk producerede stoffer , der mistænkes for at være forbundet med fremkomsten af visse kræftformer hos mennesker . Visse flygtige forbindelser menes at være frigivet i løbet af generel rengøring af overflader ved hjælp af husholdningernes blegemidler , der indeholder flydende klor . Ifølge en europæisk rapport foretaget af M. Odabasi , røgen produceret gennem rengøring , specielt i et lukket boligområde , kan forårsage kræftfremkaldende røg til at blive frigivet . Brugen af klor desinfektionsmidler i husholdningernes vandforsyning er udbredt , men der stadig så lille foranstaltninger af skadelige biprodukter såsom chloroform produceres af processen for kloring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.