gentamicin sulfate for dermatitis

Dermatitis er en alvorlig kløende tilstand , og dens debut er brat . Det påvirker især albuer , knæ , balder og hovedbund . Rød og skællet hud er dens særkende . Dermatitis har forskellige mønstre , lige fra simple hudallergi til konsekvent og tilbagevendende infektioner på huden og bløddele . Gentamicin sulfat er en kraftfuld antibiotikum. Det er normalt gives intravenøst til patienter i behandling af forskellige hudirritationer , herunder dermatitis . Det findes også som en creme til tropisk ansøgning .

bakterieinfektioner


Mange sygdomsfremkaldende bakterier forårsage, hvad der kaldes atopisk dermatitis . Den resulterende læsioner giver et miljø , der kan havnen flere typer af skadelige bakterier . Betingelsen er almindelig i mennesker med immun sygdom , fordi de har en nedsat evne til at modstå sygdomsfremkaldende mikroorganismer . De har generelt udskiller giftstoffer , der ødelægger vævet celler og forårsage allergi i huden og øjne . Gentamicin sulfate er et bredspektret antibiotikum anbefales til bekæmpelse af bakterielle hudinfektioner . Det især dræber aerobe og gram-negative bakterier som Enterobacter .

forebygge infektioner


Gentamicin er en antimikrobiel terapi , der har en kraftig indsats mod atopisk dermatitis . Gentamicin sulfate giver meget effektiv lokalbehandling i primære og sekundære bakterielle hudinfektioner . Det skader bakteriecellen og ødelægger de sygdomsfremkaldende angreb . Til forskel fra andre antibiotika , har gentamicin sulfate en bakteriedræbende effekt . Det betyder, at det dræber bakterierne i stedet for at arrestere dens vækst . Gentamicin sulfate kan klare hud infektioner, der er blevet svært at behandle med andre antibiotika .

Forberedelse


Gentamicin er tilgængeligt på 0,3 procent vandig opløsning eller i salve form . Løsningen eller drop af gentamicin sulfat er med held anvendt i forskellige okulære lidelser som conjunctivitis eller keratitis . Sommetider øjet væv kan manifestere fiber celler efter at blive smittet , hvor gentamicin sulfate er effektiv . Det samme præparat kan anvendes til bakterielle øreinfektioner . Eksematøs dermatitis kan udvikle sig i overfladiske huden og kan efterhånden trænge dybere . Gentamicin kan afhjælpe denne tilstand .

Ansøgning


Den form for administration af gentamicin sulfat afhænger af dens sværhedsgrad og areal af infektionen . I de alvorligste tilfælde er det injiceres . Ellers kan gentamicin sulfate salve helbrede dermatitis . Salven ikke give nogen form for bivirkninger , og er almindeligt ordineret for infektioner hos børn

Side Effects

Gentamicin sulfat fungerer som en anti-bakterier agent , dræbe bakterier . Men det er ikke effektive mod virus-og svampeinfektioner hudinfektioner . I nogle tilfælde kan gentamicin sulfate beskadige øret væv . Det er også giftigt for nyrerne . Dets bivirkninger somme tider begrænser dens brug . Læger er meningen at overvåge en patients helbredstilstand før ordination gentamicin sulfate . Det kan heller ikke bruges til at behandle områder nær øjnene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.