giftige styrofoam

Ifølge Jorden Resource Foundation , er Styrofoam handelsnavnet for et polystyren skum produkt fremstillet af styren , den " største miljø-og sundhedsområdet bekymring med polystyren . " Varer fremstillet af Styrofoam , en letvægts produkt ofte bruges i boliger isolering , en indeholder skadelige giftstoffer . eksponering for kemikalier i forbindelse med Styrofoam og produkterne bruges til at oprette det kan give sundhedsmæssige problemer , og selve produkterne skaber miljøfarer

Bruger


På trods af de risici forbundet med det , Styrofoam har mange anvendelsesmuligheder i hverdagen . Det kan anvendes til emner fra drikkebægre til beskyttelse for skibsfarten skrøbelige genstande . Styrofoam også kan findes i produkter som CD-omslag og spise bestik , ifølge en artikel om HaysFreePress. com . Produkter, der bruger Styrofoam er markeret med en nr. 6 , i artiklen rapporter .

Hvorfor det er giftigt


Produkter af Styrofoam frigive kemikalier, der kan forurene fødevarer , Jorden Resource Foundation's hjemmeside forklarer . Opvarmning eller mikrobølgeovn Styrofoam produkter er særligt farlige , kemiske stoffer kan trænge ind i maden , som er skadeligt for dit helbred

Helbredsvirkninger


Den styren del af Styrofoam har andre formål, herunder til fremstilling af plast . Folk, der arbejder med styren på regelmæssig basis er i fare for eksponering af de skadelige kemikalier og kan opleve en række af symptomer forårsaget af toksiner , såsom depression og svaghed . Andre sundhedsmæssige effekter forbundet med styren omfatter øjenirritation og gastrointestinale effekter . Langsigtede virkninger af eksponering for disse kemikalier omfatter hovedpine , træthed og " en mindre indvirkning på nyrefunktionen og blod , " ifølge Jorden Resource Foundation's hjemmeside . Eksponering for kemikalier i Styrofoam også kan forårsage skader på reproduktive systemer .

Environmental Effects


Styrofoam har mange risici forbundet med det , ligesom processen med at skabe polystyren . Ifølge Jorden Resource Foundation , processen " forurener luften og skaber store mængder af flydende og fast affald . " Styrofoam produkter fylder rummet på lossepladser eller er bestrøet om miljø , som kan føre til dyr kvælning på små stykker Styrofoam kan genbruges . dog grundlaget rapporterer, at "markedet for genanvendelse er meget lille og skrumpende "

Alternativer

Lande som Taiwan og stater såsom Portland har forbudt brugen af polystyrenskum Genbrugspapir og majs plast kan anvendes som alternativer . såsom miljøvenlige alternativer kan nedbrydes biologisk , når komposteres . Anvendelse af alternativer eliminerer risikoen for sundhedsmæssige effekter som følge af eksponering og hjælper miljøet ved at reducere mængden af Styrofoam tilbage på lossepladser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.