hvad der sker når man ikke er i OSHA overensstemmelse for skimmel oprydning ?

Hvis du , som en arbejdsgiver ikke er i overensstemmelse med Occupational Safety and Health Administration 's ( OSHA 's ) offentliggjorde skimmel oprydning anbefalinger , vil du ikke blive straffet , da der er i øjeblikket ingen føderale standarder for luftbårne koncentrationer af mug eller skimmel sporer , som i juni . 2010

retningslinjer


Der er " en kort guide til Mold på arbejdspladsen " til rådighed online fra OSHA , men det er ikke en lov , og det er derfor ikke juridisk bindende . I stedet er det meningen, at bistå bygningsvedligeholdelse personel eller professionelle underleverandører, der skal tage fat på mug og fugt problemer i bygninger .

Arbejdsplads


Men , afdeling 5 i den almindelige Duty punkt i Occupational Safety and Health ( OSH ) Act fra 1970 hedder det , at en arbejdsgiver skal give en arbejdsplads " fri fra anerkendte farer , der er årsag eller kan forårsage dødsfald eller alvorlig fysisk skade på sine medarbejdere . " Hvis du ikke overholder denne General Duty klausul i arbejdsmiljø loven , kan den føderale regering udsteder et citat , og du vil have et bestemt antal dage til at reagere eller adresse den angivne fare .

Sanktioner


Den civile straf for en arbejdsgiver , der forsætligt eller gentagne gange overtræder § 5 Generelle Duty § er $ 5. 000 til $ 70. 000. En alvorlig overtrædelse af § 5 vil resultere i en civil straf på op til $ 7. 000 for hver overtrædelse , ifølge § 17 i arbejdsmiljø loven .

Sikkerhed


Muligheden for et citat og sanktioner, er kun forbundet til afdeling 5 Generel Duty bestemmelse i arbejdsmiljø loven . Du kan ikke nævnes for blot undladt at følge den mold oprydning retningslinjer , som OSHA . Citater er baseret på føderale standarder , der i øjeblikket ikke findes for skimmel koncentrationer i indeluften .

Oprydning

Den OSHA's websted indeholder retningslinjer for skimmel detektering og fjernelse . Det omfatter trin -for-trin instruktioner til skimmel oprydning i små, mellemstore og store områder . Det dækker hvordan man sikkert skille skimmel-materialer, det omfatter ordentligt ren de berørte områder , og træffe foranstaltninger til at forhindre spredning eller fortsat vækst af formen indendørs . Retningslinjerne også detaljeret værnemidler , såsom handsker , øjenbeskyttelse og åndedrætsværn , brug af dem, rense skimmelsvampen problemet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.