hvad er de farer af fem point seletøj ?

Barnestole er retligt forpligtet til børn ridning i en bil . Fem -punkts seler , som har to stropper over skuldrene , to over hofterne , og en femte under skridtet , betragtes nogle af de sikreste seler derude . De farer der er forbundet med dem er farer , som kunne gælde for mange sikkerheds- pladser .

Kvælningsrisiko


Det stropper, der går over skuldrene for en fem -punkts sele kan under de forkerte omstændigheder er blevet en kvælningsfare . For at forhindre dette i at ske er det vigtigt at tjekke stropperne når du lægger dit barn i hans plads for at sikre, at de passer ordentligt , og de er ikke så stram , at de snøre dit barns bryst , så han ikke kan trække vejret . Dette er en fare med en sele , der har skulderstropper , og det bør ikke ignoreres , hvis du ikke har en fem -punkts sele .

Løs Remme


Hvis en fem -punkts selen er for løs på et barn , kan det føre til en række vanskeligheder . Løse remme kan ikke holde et barn i sædet , og når hun får fri for en eller flere stropper af selen bliver ineffektiv . Derudover , en fem -punkts sele holder et barn sikkert ved at holde ham stramt holdt . Når der er en effekt , og han er kastet frem , er der ingen pludselige opbremsninger , at gør ondt ham , fordi sædet allerede er stramt holder ham . Men hvis stropperne er løse , vil der være en anden , hvor barnet flyver frem og rammer stropper , som kan forårsage personskader .

Lukning


Den anden type af fejl , der kan ødelægge en fem -punkts sele sikkerhed rating er , når en forbindelse er ikke korrekt sikker . For eksempel skal alle fem remme være fast spændes ind i midten , og de bør trak én gang for at sikre, at de har klikket på plads . Bilen sikkerhedssele , der holder autostolen på plads skal også være stramt fastgjort og spændt på plads , ellers vil det ikke at forankre den autostolen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.