hvad er effekten på din levetid fra at ryge ?

Du skal bruge:
Printer

Rygning har længe siden blevet kendt for at forårsage sundhedsskadelige virkninger . Fra visse kræftformer til hjerte-kar problemer , er virkningerne af rygning udbredt i form af din fysiske sundhed. Der er nogle særlige virkninger for din levetid , samlet set , der er afledt fra rygning .

kortere levetid Samlet


Ifølge University of Bristol ligger i England , rygning reducerer din levetid samlet set med 11 minutter for hver cigaret du ryger . Det betyder , ifølge Sundhedsstyrelsen . dk , hvis du ryger 10 cigaretter hver dag for et årti , mister du mere end ni måneder af dit liv . I henhold til Verdenssundhedsorganisationen , vil tobak dræber mere end én milliard mennesker i det 21. århundrede .

negative fysiske effekter


Rygning forårsager et fald i sundhed , aftagende din levetid så godt, fordi du er mere modtagelige for bakterier og sygdomme . For eksempel , at Health. com rapporter cigaretter beholde tonsvis af bakterier , hvoraf mange er inhaleret hver gang du ryger . Da rygning reducerer din omsætning , hvilket resulterer i nedsat blodtilførsel til det genitale område , ophidselse spørgsmål er ofte en faktor for storrygere . Mindre søvn er også en realitet for rygere , da Johns Hopkins Institute rapporter rygere " fire gange så stor sandsynlighed " for at føle en mangel på hvile efter sove hver nat .

øget sandsynlighed for sygdom


Din levetid er også kortere via forekomsten af sygdom forårsaget af rygning . For eksempel , at Health. com rapporter rygere er mere tilbøjelige til at udvikle Chron 's sygdom, som er en smertefuld tilstand , samt hjerte-kar- sygdom . Faktisk er rygere med hjertesygdomme dobbelt så stor risiko for at dø af pludselig hjertedød som dem , der ikke røg . Desuden rygere , der udvikler lungekræft er også en øget risiko for kræft i hjernen , da hjernen er et af de mere almindelige steder for lungekræft til at gå i kroppen når den er spredt sig i kroppen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.