hvad er parabener mix ?

Parabener mix er en kombination af fem forskellige parabener : methyl-, ethyl-, propyl-, butyl-og benzyl-parahydroxybenzoic syrer . Parabener mix og parabener er almindelige kemiske konserveringsmidler brugt siden 1920'erne i den personlige produkter såsom kosmetik , hår-og hudpleje . Parabener mix er farveløs og lugtfri , og findes i medicin , fødevarer , olie, lim og tekstiler . Fordi flere parabener ofte bruges i et enkelt produkt , er paraben mix også bruges til at teste for allergi over for disse konserveringsmidler

Du skal bruge: .
CPR pensum .
CPR attrapper .
Alkoholservietter.

Allergi


Allergi over for parabener blande er fælles , da det er brugt i tusindvis af produkter , og allergier ofte udvikle sig efter gentagen eksponering for små mængder af et stof . Allergier vises som udslæt , også kendt som kontaktdermatitis , som forværres ved yderligere ansøgninger . Parabener mix allergi er diagnosticeret ved at udføre en lappetest med en 15- procent parabener mix løsning . Hvis en allergi er bekræftet , skal produkter, der indeholder parabener undgås . Et aktuelt steroid creme bruges til at lindre allergisk udslæt .

sundhedsmæssige betænkeligheder


Den udbredte anvendelse af parabener mix har rejst spørgsmål om dets sundhedsskadelige virkninger. De fleste parabener absorberes af huden og kan reagere med UVB- lys fra solen for at øge hudens ældning . Parabener mix også efterligner det kvindelige kønshormon østrogen . Undersøgelser har knyttet de østrogenlignende egenskaber parabener med kræft og problemer i den mandlige reproduktive system.

Breast Cancer


En undersøgelse fra 2004 offentliggjort i "Journal of Applied Toxicology "viste en sammenhæng mellem brystkræft og parabener , herunder parabener mix , efter videnskabsfolk fundet høje koncentrationer i tumorprøver . Gennem kosmetik , kan kvinder absorbere op til 50 mg parabener dagligt , der efterligner østrogen . Østrogen er direkte involveret i udviklingen af brystkræft , ved at tilskynde cellevækst . Undersøgelsen fra 2004 forfatter konkluderede , at parabener kan have bidraget til denne cellevækst .

forordning


Regulering af parabener og parabener blande varierer rundt om i verden . I USA , mener Food and Drug Administration ", der på nuværende tidspunkt er der ingen grund for forbrugerne at være bekymret over brugen af kosmetik , der indeholder parabener . "Den Europæiske Union begrænser indholdet af parabener anvendes inden for produkter . Nogle parabener er svære at opdage , fordi de kan være opført som " duft ". Duftstoffer betragtes forretningshemmeligheder , så producenterne ikke forpligtet til at liste deres indhold .

Consumer Reaktion

På trods af forsikringer af tilsynsmyndighederne og den kosmetiske industri , forbrugere fortsat er bekymrede over parabener . Disse bekymringer har ført producenterne til frivilligt at fjerne parabener mix og individuelle parabener fra deres produkter . Som et resultat af denne offentlige pres , er det muligt at finde kosmetiske og hudpleje produkter mærket " paraben-fri . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.