hvordan er benzen dannet ?

Benzen ( eller benzol ) , en organisk kemisk forbindelse , er en naturlig bestanddel af råolie . Det er meget brændbart farveløs væske , der har en sød lugt . Da benzen blev identificeret som en potentiel kræftfremkaldende , har dens anvendelse i benzin som et tilsætningsstof er blevet begrænset . Men det fortsætter med at være en effektiv industriel opløsningsmiddel og brugt som en forløber til fremstilling af narkotika , plast farvestoffer og syntetisk gummi

Du skal bruge: .
Obduktion resultater
Testresultater.
Anekdotiske data .

Tidlig Produktion


Selvom tidligere benzen var stammer fra stenkulstjærer fremstillet i færd med at koks i stål og andre industrier , som følge af højere krav til dette stof i plastindustrien , er benzen i dag produceres af råolie , idet en stor produktion kommer kun fra petrokemikalier , og en lille del kommer fra kul.

Benzen Produktion


Benzen er produceret når kulstof-rige materialer er brændt ufuldstændigt . Skovbrande og vulkaner er naturlige bidragydere af benzen -produktion. Det er en del af cigaretrøg . Til industrielle formål , er benzen fremstilles af råolie eller kul . For eksempel viser stålindustrien kul til koks , som, når krakkede producerer benzen sammen med små mængder af xylen og toluen .

Egenskaber


Benzen er en aromatisk kulbrinte . Det fremstilles ved reduktion med hydrogen af nogle allotropes af kulstof , eller fra moderselskabet råolie . Dens kogepunkt er 80,1 grader C , mens smeltepunkt er 5,5 grader C. En benzen serie henvises til andre aromatiske forbindelser , der produceres ved at erstatte brint atomer med methyl grupper .

Derivater


Derivater er produceret ved at erstatte brint atomer med andre grupper . For eksempel kan en hydroxyl gruppe producere phenol . Vigtige derivater omfatter phenol , picrinsyre og anilin . Benzen er fremstillet til industrielle formål ved destillation kultjære , som er et biprodukt i koksproduktionen samt fra råolie gennem særlige reform processer .

Bruger

Benzen er en benzin additiv , der øger oktantallet ( måling af blokeringsfri egenskaber ved et flydende brændstof ) . På grund af helbredsmæssige problemer, benzen , er det blevet udfaset fra benzinen i USA . Det bruges som mellemled i produktionen af mange andre kemikalier . Derivater af benzen således omfatte styren anvendes i polymer og plastproduktion , phenol for lim, og cyclohexan anvendt til fremstilling af nylon . Mindre mængder af benzen er vant til at producere bestemte former for smøremidler , gummi , farvestoffer , medicin , rengøringsmidler, pesticider og sprængstoffer .

Sundhedsmæssige effekter

Benzen , hvis du ånder i store mængder kan være dødelig , mens høje niveauer også kan medføre svimmelhed , hurtig hjertebanken , forvirring , tremor , hovedpine og bevidstløshed . Hvis du spiser mad med store benzen niveau , kan det irritere fordøjelsessystemet , forårsage kramper , hurtig hjerterytme og kan være dødelig til tider . Hvis det udsættes for blod i lang tid , kan det påvirke knoglemarven og reducere røde blodlegemer , hvilket resulterer i blodmangel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.