hvordan man får et handicappet auto tag

Handicappede parkeringspladser er et almindeligt syn , og en handicappet auto tag eller skilt , kan være en Guds gave til de nødlidende . Hvis du har en kvalificerende handicap , at få dette tag er ikke svært . Hedder typisk kræve , at ansøgerne har et handicap, som begrænser deres evne til at gå , eller en lignende begrænsning . Tjek din tilstand krav før de ansøger om en handicappet tag
1 .
Kontakt din lokale afdeling af motorkøretøjer. Processen for at få et handicappet auto tag varierer fra stat til stat .
2 .
Få ansøgningen . Din tilstand afdeling af motordrevne køretøjer kan give dig et handicappet parkeringsplads ansøgningen om tilladelse . Ring til din lokale kontor eller besøge hjemmesiden . For eksempel kan du få Florida ansøgningen ved at besøge Florida Highway Safety og motorkøretøjer hjemmeside .

3 .
Udfyld de nødvendige oplysninger . Handicappede kort ansøgningsskemaer kræver, at du til at omfatte oplysninger såsom dit navn , biografiske oplysninger , den form for tilladelse , som du søger , og arten af dit handicap .
4 .
Spørg en læge eller andre godkendte medicinske professionelle til at underskrive din ansøgning . Stater kræver typisk handicappede parkering ansøgere for at kontrollere , at de har et handicap .
5 .

Send ansøgningen til din lokale afdeling af motorkøretøjer eller sende det til udenrigsministeriet , der giver handicappede parkering tags og plakater . Du skal muligvis betale et gebyr for mærket , og dette varierer fra stat
.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.