hvordan man kan stoppe med at drikke øl

Drikke øl er en stor del af mange kulturer og levevis , men nogle gange kan det komme ud af hånden og har en negativ indvirkning på dit liv . Men der er løsninger, der kan og har arbejdet for folk , der ønsker at stoppe med at drikke øl . Uanset om du ønsker at være helt ædru eller bare brug for at skære ud øl , der er en vej . Desuden bør fordelene ved at holde op langt opvejer fordelene ved at drikke , når du lykkes . ! Good Luck

Making mål og se dem igennem


1 . .
Lav et mål for dig selv og skrive det ned på et stykke papir . Læg papiret, hvor du vil blive tvunget til at læse det hele dagen . Et eksempel på et mål er at skære ned på at drikke i en række sats , såsom begrænsning af dig selv til en øl en dag eller en bestemt mængde øl om ugen . Hold dig til dit mål , så godt som du kan , og at forsøge , selvom du ikke får det perfekte første gang .
2 .
Spørg dig selv, hvad det er , der gør du drikker øl . Har du bare elsker smagen eller har du elsker buzz ? Drikker du for at slappe af eller ud af kedsomhed ? Der kan være nogle grunde , og det er OK . Når du kender årsagerne , kan du regne ud andre måder at tilfredsstille dine behov , som vil blive dækket mere detaljeret i trin 3 .

3 .
finde aktiviteter at erstatte behovet eller fristelsen for øl . For eksempel , motion for at få en træning brummer at erstatte ønsket om en drikke buzz . Drik alkoholfri øl , hvis du bare vil have noget lignende smagning . Se en sports spil derhjemme i stedet for i klubben . Pick up en ny hobby , der kan erstatte øl eller gemme penge, som ville blive brugt på øl på en afslappende massage . Du kan også gå ud et sted udover en bar for at undgå fristelsen . Uanset hvad er bedst for dig , lave en plan og hold dig til det .
4 .
Drikke langsomt , hvis du skal have en øl . Gør det vare længere ved nipper til det hver gang i et stykke tid . Drik alkoholfri øl , hvis du har en trang , men ønsker ikke at drikke rigtig øl . Andre ikke-alkoholholdige erstatninger omfatter rod øl , ginger ale , mousserende cider , og diverse jomfru drinks . Eller drikker vin eller spiritus , hvis du bare undgår øl og ikke nødvendigvis alle typer af alkohol . En regering-sponsorerede site om alkoholmisbrug giver mere detaljeret vejledning for dem , der ønsker at forlade drikke alkohol alle sammen .

gode råd og advarsler • Hvis du tror du er en alkoholiker , søger behandling hos en professionel eller en støttegruppe

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.