hvordan man underviser CPR

Genoplivningsudstyr ( CPR ) handler om at give brystkompressioner og kunstigt åndedræt til offeret , der har gennemgået hjerte- eller respirationsstop. CPR kan redde liv , og CPR instruktører har evnen til at undervise lægfolk og medicinske fagfolk , hvordan man udfører denne livreddende procedure . Som et CPR- instruktør , er det vigtigt at gøre eleverne føler sig trygge ved deres evne til at udføre hjertemassage , hvis situationen byder sig

Du skal bruge: .
CPR pensum
. CPR attrapper .
Alkoholservietter.1 .
Læs gennem et CPR- pensum ( såsom en tilgængelig via American Heart Association ) . Følg undervisningsmetoder , der er beskrevet i studieordningen så tæt som muligt , da de er baseret på instruktions forskning .
2 .
Begynd første lektion med en historie om en tid , som du eller nogen du kender anvendes CPR effektivt . Dette vil give de studerende en introduktion til CPR og inspirere dem til at tage den instruktion alvorligt .
3 .

Forklar hvorfor CPR er nødvendigt, og hvordan det hjælper . Dette vil gøre det muligt for studerende at forstå tankegangen bag det teknikker , de lærer .
4 .
Beskriv processen CPR trin -for-trin . Uddel materialer , der Kurset giver i denne periode , herunder en opskrivning af vejledningen.
5 .
Giv eleverne tid til at øve CPR som en klasse , og sørg for at de omfatter skridt , der ofte overses , såsom tilkalde hjælp , før du begynder , at vurdere sikkerheden ved situationen , og identificere dem , der vil have gavn af CPR , som er værdifulde i en situation, der påvirker flere personer , såsom en bilulykke .

6 .
undersøge hver elev udfører CPR på en dukke , og give individuel feedback efter behov .
7 .
tilskynde eleverne til at stille spørgsmål om noget , de har lært .
8 .

Giv dine elever dine kontaktoplysninger og tilskynde dem til at komme i kontakt med dig , hvis de har yderligere spørgsmål eller feedback om kurset .

Tips og advarsler


 • Mange undervisningen omfatter videoer . Vise disse , men drøfte, hvad de ser , snarere end at tillade videoer til at tale for sig selv .
 • Sørg for at advare eleverne i de forskellige farer i forbindelse CPR , såsom at trykke på brystbenet under kompression .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.